Clatite pufoase cu branza

de Dea_Dea in Dulciuri, 12 Mai 2013 | 5747 vizualizari

 

Niste clatite minunate si gustoase!!

 

INGREDIENTE

ALUAT:
  • 6 linguri faina
  • 1 lingura zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 125 ml lapte
  • 125 ml apa
  • 3 linguri smantana
  • o lingurita praf de copt
  • esenta de vanilie
  • ulei
UMPLUTURA:
  • 250 gr branza vaci
  • 2 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pufoase cu branza:

ALUATUL:


Se pune in castron faina, praful de copt, zaharul , esenta de vanilie,oul, sarea, laptele si smantana se omogenizeaza , iar apoi se pune si apa , iarasi se amesteca , trebuie sa obtinem un aluat mai gros ca la clatitele obisnuite.


Tigaia se unge si se pune la incins , se toarna compozitia cu polonicul si se coace pe ambele parti.


UMPLUTURA:


Branza , zaharul, esenta de vanilie si oul se amesteca toate la un loc.


Se pune pe platou se pune compozitie de branza si deasupra inca o clatita .


Se mai pune inca o data pe tigaie , pe ambele parti.

 

TIPS-URI

1

La aluat samantana se poate inlocui cu iaurt .

2

Apa se poate inlocui cu apa minerala

3

Branza dulce se poate inlocui si cu branza sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pufoase cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

12.05.2013, 16:13

cu placere
500 ron reteta....
))

Dea_Dea 1

12.05.2013, 16:53

Gaby ce amabila esti

ionicaw 1

23.05.2013, 11:57

Bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Desert clatite banatene