Clatite "Punguta cu doi bani"

de nico15 in Dulciuri, 8 Noi 2010 | 5714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ½ can de lapte
  • 1 cana si 2 linguri de faina
  • 1 lingura de zahar
  • 2 linguri de unt topit
  • un pic de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite "Punguta cu doi bani":

Puneti totul intr-un castron si amestecati bine sa nu aiba cocoloase, daca sunt prea groase se mai pune un pic la lapte, se da la frigider pentru 30 de minute. Dupa care se-ncinge tigaia, se pune unt ori ulei, daca se pune ulei, excesul se scurge, se pune compozitia de clatite, se coace pe ambele parti dupa care se unge tigaia din nou si se trece la urmatoarea clatita, compozitia este suficienta pentru 12 clatite.

Se pot umple cu 1. gem si crema de branza
2. ciocolata si felii de banane
3. Nutella si inghetata

Se pot servii in diferite forme dupa cum se poate observa, in fotografiile atasate, daca clatitele s-au racit se introduc in cuptorul cu microunde pentru 1 minut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite "Punguta cu doi bani"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nico15 1

08.11.2010, 22:37

Mai Buni, eu ce sa zic ca am oooo adica zerooooo,

elena1988 1

09.11.2010, 09:37

vreau si eu o punguta dasta cu inghetata si cioco

nico15 1

09.11.2010, 22:00

Vine, vineeeeeeeeeeeeeee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu flori de salcam