Clatite umplute

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 4453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr de faina
  • 1 pahar de sifon sau lapte,
  • sare toate acestea pentru realizarea clatitelor
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 150 grame de bacon
  • 150 grame sunca de Praga
  • 250 grame de cascaval
  • 2 oua
  • 1 fir busuioc,
  • 1 fir cimru sau rozmarin
  • 1 fir de praz
  • ulei, sare, piper(boia)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute:

Se pregatesc clatitele din oua, faina, lapte sau sifon. Clatitele trebuiesc sa fie facute bine pe ambele parti.

Separat se taie bacon-ul, sunca, ceapa, se rade parmezanul si se amesteca cu doua oua,se pun condimentele se amesteca bine se sareaza se pipereaza si se scot pe hartie absorbanta.

Se iau clatitele si se umplu cu compozitia rezultata, se mai rade 100 grame de cascaval si se dau la cuptor 5-10 minute pentru gratinare. Se scot de la cuptor si se servesc calde. Se decoreaza cu fire subtiri de praz si se mai rade un pic de cascaval peste toate clatitele.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Laly 1

15.11.2010, 10:13

Si la masa mea o clatita va rog

vanilla 1

15.11.2010, 12:49

tare misto arata!!! imi place decorul!!!

Dana_Retetegg 1

28.11.2010, 21:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Conopida gratinata