Clatite umplute cu branza la cuptor

de izulika in Dulciuri, 17 Mar 2011 | 3616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite avem nevoie de :
  • 1 ou
  • 250 ml lapte
  • 250 ml apa minerala
  • coaja de lamaie
  • 5 linguri zahar
  • esenta de rom
  • faina
  • Pentru umplutura avem nevoie de:
  • 1 ou
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g telemea de vaca
  • 150 g branza proaspata de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza la cuptor:

Clatite :


Se amesteca toate ingredientele,apoi se adauga faina in ploaie pana devine ca o smantana.Dupa ce am facut compozitia pentru clatite se pune la incins o tigaie care se unge cu putin ulei, apoi se toarna cate un polonic din compozitie si se intinde pe toata suprafata tigaii. Se rumeneste pe ambele parti si se pune pe o farfurie,procedand astfel pana se termina toata compozitia.


Umplutura:


Branza telemea se da pe razatoare, iar cea proaspata se sfarama cu o furculita, se amesteca apoi se adauga zaharul,coaja de lamaie, zaharul vanilat si cel pudra, se amesteca bine apoi se pune cate o lingura de compozitie pe cate o clatita si se ruleaza dupa preferinta.


Se unge o tava cu putina margarina, apoi se aseaza clatitele, dupa ce le-am aranjat se ung cu margarina si se da la cuptorul incins in prealabil 15-20 de minute.Se scot si se servesc caldute pudrate cu zahar sau simple.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

LUK 1

19.03.2011, 14:05

delicioase

adry88 1

03.06.2011, 10:54

babi5 1

16.12.2014, 09:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si caise