Clatite umplute cu branza si spanac

de gugugh in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 3466 vizualizari

 

o bunatate de reteta

 

INGREDIENTE

  • pentru clatite:
  • 2 oua
  • lapte
  • apa minerala
  • faina
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • marar
  • pentru umplutura:
  • branza telemea
  • spanac la borcan sau crud
  • smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza si spanac:

Pentru clatite procedam astfel: intr.un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine(cantitatile de lapte , apa minerala , faina se pun in functie de cate clatite se doreste sa iasa).


le prajim in tigaie speciala sa nu se lipeasca .


Pentru umplutura procedam astfel: daca folosim spanac crud il fierbem inainte , daca folosim de la borcan il scurgem bine si il tocam marunt.


branza se da pe razatoare si se amesteca cu spanacul tocat si smantana.


umplem clatitele cu aceasta umplutura le rulam si le dam la cuptor pt cca 30 min la foc mic. se servesc calde sau reci dupa preferinta.

 

TIPS-URI

1

aluatul sa iasa ca o smantana mai groasa

2

se pune la icneput f putin ulei in tigaia in care vom praji clatitele ca sa nu se prinda

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ramonica 1

26.10.2010, 16:07

Mie imi place mult spanacul, cred ca sunt f bune.

gugugh 1

26.10.2010, 16:55

delicioase

vanilla 1

02.11.2010, 14:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Saratele rotunjoare