Clatite umplute cu branza si spanac

de gugugh in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 6442 vizualizari

 

o bunatate de reteta

 

INGREDIENTE

  • pentru clatite:
  • 2 oua
  • lapte
  • apa minerala
  • faina
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • marar
  • pentru umplutura:
  • branza telemea
  • spanac la borcan sau crud
  • smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza si spanac:

Pentru clatite procedam astfel: intr.un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine(cantitatile de lapte , apa minerala , faina se pun in functie de cate clatite se doreste sa iasa).

le prajim in tigaie speciala sa nu se lipeasca .

Pentru umplutura procedam astfel: daca folosim spanac crud il fierbem inainte , daca folosim de la borcan il scurgem bine si il tocam marunt.

branza se da pe razatoare si se amesteca cu spanacul tocat si smantana.

umplem clatitele cu aceasta umplutura le rulam si le dam la cuptor pt cca 30 min la foc mic. se servesc calde sau reci dupa preferinta.

TIPS-URI

1

aluatul sa iasa ca o smantana mai groasa

2

se pune la icneput f putin ulei in tigaia in care vom praji clatitele ca sa nu se prinda

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu spanac la cuptor