Quiche cu legume si peste

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2015 | 1731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat fraged pentru tarte sarate
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • 1/2 curgette
  • 200 gr peste congelat (eu am folosit rechin)
  • ulei de masline, sare, piper, nucsoara
  • cubulete de cascaval
  • 1 rosie
  • mozarella (aprox 100 g)
  • 4 oua
  • 200 ml smantana dulce
  • 1 cana lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu legume si peste:

Pestele congelat (eu am folosit o rondea mare de rechin) se pune la fiert in apa rece cu sare si apoi cand e fiert se scurge si se taie cubulete mici.


Intr-o tigaie punem ceapa taiata julien la calit, la foc mediu cu ulei de maslsine si dafin. Cand incepe sa se inmoaie punem ardeiul taiat si el fasii subtiri si apoi rosia cubulete. Lasam inca 5 minute, pana scade putin zeama lasata si punem usturoi pisat si curgette - cu coaja cu tot, laminat in sferturi. Lasam sa se inmoaie si cand e gata punem sare si piper.


Eu am folosit aluat congelat de tarte de la Lidl. Il lasam la decongelat la temperatura camerei si il intindem in forma de tarta cu margarina. Punem pelumele in tava si presaram deasupra bucatile de peste, cubuletele de cascaval si mozarella razuita.


Batem ouale cu sare, piper si nucsoara razuita si aduagam smantana si laptele. Turnam cu grija peste compozitia din tava si dam la cuptorul incins pana devine rumena deasupra. Nu va ingrijorati daca pare putin lichida. cand se raceste se intareste.


Servim alaturi de sos de rosii sau de ardie copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu legume si peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

miki_a 1

07.11.2015, 00:35

Buna, buna rau de tot!

Rocsi 1

07.11.2015, 22:01

simona72 1

08.11.2015, 09:38

Pe gustul meu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole verde cu maioneza şi usturoi