Quiche cu legume si peste

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2015 | 6231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat fraged pentru tarte sarate
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • 1/2 curgette
  • 200 gr peste congelat (eu am folosit rechin)
  • ulei de masline, sare, piper, nucsoara
  • cubulete de cascaval
  • 1 rosie
  • mozarella (aprox 100 g)
  • 4 oua
  • 200 ml smantana dulce
  • 1 cana lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu legume si peste:

Pestele congelat (eu am folosit o rondea mare de rechin) se pune la fiert in apa rece cu sare si apoi cand e fiert se scurge si se taie cubulete mici.

Intr-o tigaie punem ceapa taiata julien la calit, la foc mediu cu ulei de maslsine si dafin. Cand incepe sa se inmoaie punem ardeiul taiat si el fasii subtiri si apoi rosia cubulete. Lasam inca 5 minute, pana scade putin zeama lasata si punem usturoi pisat si curgette - cu coaja cu tot, laminat in sferturi. Lasam sa se inmoaie si cand e gata punem sare si piper. 

Eu am folosit aluat congelat de tarte de la Lidl. Il lasam la decongelat la temperatura camerei si il intindem in forma de tarta cu margarina. Punem pelumele in tava si presaram deasupra bucatile de peste, cubuletele de cascaval si mozarella razuita. 

Batem ouale cu sare, piper si nucsoara razuita si aduagam smantana si laptele. Turnam cu grija peste compozitia din tava si dam la cuptorul incins pana devine rumena deasupra. Nu va ingrijorati daca pare putin lichida. cand se raceste se intareste.

Servim alaturi de sos de rosii sau de ardie copt. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu legume si peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

miki_a 1

07.11.2015, 00:35

Buna, buna rau de tot!

Rocsi 1

07.11.2015, 22:01

simona72 1

08.11.2015, 09:38

Pe gustul meu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu branza