Clatite umplute cu carne de pui si ciuperci

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 12539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 300 g de ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 g de masline
  • 1 ceapa
  • boia de ardei
  • smantana lichida 100 ml
  • 2 catei de usturoi
  • 30 g unt
  • 200-250 g de faina
  • 250 ml de lapte
  • 150 ml suc de rosii
  • 2-3 oua
  • 100 g de cascaval
  • ulei
  • pesmet
  • sare/ piper / nucsoara  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu carne de pui si ciuperci:

Taiem ceapa in cubulete mici si o punem la sotat cat sa se faca translucida, adaugam carnea de pui taiata in cubulete, dupa ce se prinde culoare carenea adaugam, ciuprecile, maslinele, cimbru, boia de ardei, usturoiul taiat fin si cepa verde. Iar dupa alte 10 minute adaugam si smantana, lasand ca aceasta sa inte in carne. Dupa ce este gata se da in asteptare si noi ne apucam sa preparam clatitele, punem ouale, laptele si faina un praf de sare pana va rezulta un aluat tocmai bun de clatite. Ne apucam de prajit clatitele si le lasam in asteptare. Carnea pe care au preparat-o va trebui sa o blendam sa iasa ca o pasta cu care vom umple clatitele, gustam si mai adaugamm dupa gustul nostru sare, piper, boia.

Pregatim un vas de jena, stropit cu ulei si tapetat cu pesmet in care vom aseza clatitele care au fost umplute cu pasta pregatita de noi anterior, cum se observa si in imaginea alaturata. Dupa care vom prepara un sos bechamel din cantitati egale de unt, faina si lapte, saram si la sfarsit adaugam un praf de nucsoara. Acesta va fi adaugat peste clatite, iar peste el vom pune sucul de tomate si vom rade cascavalul, dand la cuptor 20 de minute. Sa aveti Pofta.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu carne de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si ciuperci