Clatite umplute cu frisca

de gaby_gabytza in Dulciuri, 26 Sep 2013 | 3215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 400 ml iaurt
  • 100 ml lapte
  • faina
  • 2 oua
  • sare
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • umplutura
  • frisca
  • struguri
  • mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu frisca:

Aluatul- amestecam ouale cu laptele.Adaugam treptat iaurtul,zaharul si esenta.Mixam bine impreuna si adaugam un praf de sare si plicurile da zahar vanilat.

La final adaugam faina treptat pana devine un aluat subtire. Punem putin ulei in aluat ca sa nu fie nevoie sa punem de fiecare data in tigaie.

Pregatim tigaia si o lasam sa se incalzeasca.Adaugam cate un polonic de aluat in tigaie.Frigem clatita pe ambele parti iar asa procedam cu tot restul aluatului. Le lasam sa se raceasca bine.

Frisca o batem putin dupa o dam la frigider.Spalam struguri si merele si le taiem cubulete.Amestecam cu frisca batuta.

Luam o clatita racita si punem 2 linguri de frisca pe o margine si le rulam.Dam la frigider 30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (19)

adry88 1

26.09.2013, 20:45

foarte bune

Rocsi 1

26.09.2013, 22:19

Super delicioase

Teo 1

26.09.2013, 22:35

vai,deliciu...!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu frisca