Orez cu lapte si dulceata de piersici

de deyutzky in Dulciuri, 1 Iun 2015 | 964 vizualizari

 

Sa ne amintim cu drag de copilarie!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana de orez
  • 2 cani de lapte
  • 5 lingurite de zahar sau dupa gust
  • 1 fiola esenta de vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte si dulceata de piersici:

Spalam orezul in mai multe ape reci, apoi il acoperim cu apa si il lasam sa se umfle aprox. 10 minute.

Punem laptele la fiert, iar in momentul in care incepe sa clocoteasca, adaugam orezul. Amestecam periodic pentru a nu se prinde.

Cand compozitia incepe sa se ingroase, adaugam zaharul si mai lasam la fiert la foc mic. Amestecam din cand in cand in orez pentru a nu se prinde de oala. Cand acesta este gata (gustam sa vedem daca este fiert), adaugam esenta de vanilie.

Il servim cu dulceata, gem sau orice va place. Este delicios atat cald, cat si rece.

Noi l-am servit cu dulceata de piersici....yummmm!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte si dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

01.06.2015, 21:54

Ne amintim zilele astea de copilarie

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:27

mihaelar63 1

21.06.2015, 00:42

Nu am preparat de un secol asa ceva . cred ca este momentul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu dulceata de nectarine