Claufoutis cu pere

de Sim0na in Prajituri, 24 Noi 2012 | 849 vizualizari

 

Sursa: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/11/claufoutis-cu-pere.html

 

INGREDIENTE

  • 5 oua mijlocii
  • 80g zahar
  • 130g faina
  • 360 ml lapte
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • 1 esenta vanilie
  • 3 pere
  • unt pentru uns forma
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Claufoutis cu pere:

Am mixat ouale impreuna cu zaharul pentru 2 minute. Am adaugat laptele, faina, esenta de vanilie si zaharul vanilinat si am mai mixat cateva minute.


Am uns cu unt fundul si peretii unui vas de sticla termorezistent. Perele le-am curatati de coaja si seminte si le-am taiat cubulete, pe care le-am imprastiat pe fundul vasului.


Peste pere am turnat compozitia si am bagat vasul la cuptor, la 190 grade timp de 50 minute.


Am lasat sa se raceasca putin, apoi am taiat o bucata, ca tare-mi era pofta.

In mod normal se lasa la rece cateva ore sau peste noapte, dar eu n-am mai avut rabdare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Claufoutis cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Criss 1

25.11.2012, 05:52

Foarte bun.

gaby_gabytza 1

25.11.2012, 07:32

MonaMimi 1

25.11.2012, 14:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si capsuni