Coaste de porc caramelizate

de luminita20_2006 in Porc, 16 Ian 2012 | 3182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg  coaste de porc                                               
  • 50 gr unt                                                                 
  • 1/2 ceasca cu vin alb                                               
  • 2 catei de usturoi                                                    
  • rozmarin                                                                  
  • 400 ml supa de carne                                             
  • cuisoare                                                                  
  • sare, piper                                                              
  • 2 linguri miere                                                     
  • 1 lingura zahar brun                                              
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc caramelizate:

Carnea se spala apoi se infinge in ea cuisoare.Topim untul, adaugam rozmarinul pisat, usturoiul zdrobit, sarea si piperul. Cu acest amestec se unge carnea si se da la rece 30 min. Dupa care se pune carnea intr-o tava se toarna vinul si supa de carne si se da la cuptor la foc potrivit.


Intre timp, amestecam mierea cu zaharul brun . Dupa o ora se unge carne cu acest amestec pastrand si pentru final, iar cu 15 minute inainte de a fi scoasa se unge cu restul de amestec.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

diana_k 1

17.01.2012, 08:04

arata foarte apetisant..

luminita20_2006 1

17.01.2012, 14:36

Multumesc fetelor ...au fost foarte bune, poza nu e foarte reusita ..au avut ceva carnita si ce pot sa zic merita incercata reteta, ai multumesc Lincutei Marin pentru reteta

VERONICA2607 1

11.03.2012, 09:45

super...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Bacon crud tras în tigaie