Coaste de porc cu cartofi la cuptor

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 21 Apr 2015 | 2977 vizualizari

 

Daca stai sa te gandesti toata lumea stie sa gateasca. Dar cel mai interesant nu este sa faci mancarea, sa urmaresti niste pasi scrisi pe o hartie. Mie imi place ca atunci cand mananc ceva si imi place, sa imi imaginez cum a procedat bucatarul.

 

INGREDIENTE

  • 1,2 kg coaste de porc
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 4 cartofi mari
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 zeama de lamaie
  • 50 gr ulei de masline
  • rozmarin
  • sare, piper
  • 50 g miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc cu cartofi la cuptor:

Spalam bine coasta de porc. O crestam usor si o punem intreaga intr-un castron. Peste coaste presaram usturoiul taiat feliute. Facem un amestec din uleiul de masline, vin, zeama de lamaie, miere, rozmarin, sare, piper si ungem pe ambele parti coasta intreaga de porc.


Cartofii ii curatam si ii taiem felii potrivite si ii punem alaturi de coaste in castron. Lasam 10-15 minute ingredientele in bait. Intr-un vas de yena punem coastele, cartofii si sosul ramas si d-am la cuptor la 200 de grade. Se lasă la cuptor 30-45 de minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ca arome putem folosi:cimbru, ghimbir uscat bere,foi de dafin

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

tarasmariana 1

22.04.2015, 08:29

Ce bunatate!Bravo!

Constelatialeu 1

22.04.2015, 13:07

Le-am gasit,din pacate sunt mancate,deci mai repeta figura si mi le trimiti cu fancurier...

reisnaor_2006 1

22.04.2015, 14:00

Cleme))s-a facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la cuptor in sos de vin, ceapa si usturoi