Coaste de porc cu cartofi la cuptor

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 21 Apr 2015 | 8496 vizualizari

 

Daca stai sa te gandesti toata lumea stie sa gateasca. Dar cel mai interesant nu este sa faci mancarea, sa urmaresti niste pasi scrisi pe o hartie. Mie imi place ca atunci cand mananc ceva si imi place, sa imi imaginez cum a procedat bucatarul.

 

INGREDIENTE

  • 1,2 kg coaste de porc
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 4 cartofi mari
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 zeama de lamaie
  • 50 gr ulei de masline
  • rozmarin
  • sare, piper
  • 50 g miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc cu cartofi la cuptor:

Spalam bine coasta de porc. O crestam usor si o punem intreaga intr-un castron. Peste coaste presaram usturoiul taiat feliute. Facem un amestec din uleiul de masline, vin, zeama de lamaie, miere, rozmarin, sare, piper si ungem pe ambele parti coasta intreaga de porc.


Cartofii ii curatam si ii taiem felii potrivite si ii punem alaturi de coaste in castron. Lasam 10-15 minute ingredientele in bait. Intr-un vas de yena punem coastele, cartofii si sosul ramas si d-am la cuptor la 200 de grade. Se lasă la cuptor 30-45 de minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ca arome putem folosi:cimbru, ghimbir uscat bere,foi de dafin

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

tarasmariana 1

22.04.2015, 08:29

Ce bunatate!Bravo!

Constelatialeu 1

22.04.2015, 13:07

Le-am gasit,din pacate sunt mancate,deci mai repeta figura si mi le trimiti cu fancurier...

reisnaor_2006 1

22.04.2015, 14:00

Cleme))s-a facut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

ieri la 23:32

Friptura de muschiulet de porc impletit

ieri la 23:25

Pui cu unt de arahide la punga la cuptor

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Coaste in vin alb, la cuptor