Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc

de marcela1979 in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2011 | 7236 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt pireu:

  • cartofi 6 buc
  • sare
  • lapte

pt sos:

  • ceapa 2 bucati
  • 1 ardei kapia rosu
  • morcov 1 buc
  • ciuperci 200 gr
  • pasta de rosii
  • piper,vegeta
  • ulei
  • carne de porc 1/2 kg
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc:

Pireul se face astfel:se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti se piseaza si se freaca cu lapte pana au o consistenta mai moale.


Sosul: se curata ceapa si se taie pestisori si se pune la calit intr-o cratita cu ulei,se adauga ardeiul taiat fasii subtiri si morcovul dat pe razatoare.Se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga ciupercile taiate cubulete si carnea de porc taiata cuburi mai marisoare.Se lasa sa se caleasca si se adauga apa cat sa fiarba carnea .Cand carnea e fiarta si sosul a scazut se adauga vegeta,piper si pasta de rosii,se amesteca si se mai da un clocot .Se stinge focul si se serveste cu piureu de cartofi si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

aziz 1

21.02.2011, 07:31

elena1988 1

21.02.2011, 09:38

tanyapatap 1

21.02.2011, 16:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi pufoase cu branza
  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

ieri la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

ieri la 12:31

Tort cu cremă de ciocolată și jeleu de coacăze negre

pe 09.07 la 15:48

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

pe 09.07 la 14:36

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc la cuptor cu sos de ciuperci