Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc

de marcela1979 in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2011 | 5905 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt pireu:

  • cartofi 6 buc
  • sare
  • lapte

pt sos:

  • ceapa 2 bucati
  • 1 ardei kapia rosu
  • morcov 1 buc
  • ciuperci 200 gr
  • pasta de rosii
  • piper,vegeta
  • ulei
  • carne de porc 1/2 kg
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc:

Pireul se face astfel:se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti se piseaza si se freaca cu lapte pana au o consistenta mai moale.


Sosul: se curata ceapa si se taie pestisori si se pune la calit intr-o cratita cu ulei,se adauga ardeiul taiat fasii subtiri si morcovul dat pe razatoare.Se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga ciupercile taiate cubulete si carnea de porc taiata cuburi mai marisoare.Se lasa sa se caleasca si se adauga apa cat sa fiarba carnea .Cand carnea e fiarta si sosul a scazut se adauga vegeta,piper si pasta de rosii,se amesteca si se mai da un clocot .Se stinge focul si se serveste cu piureu de cartofi si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pireu de cartofi cu sos de ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

aziz 1

21.02.2011, 07:31

elena1988 1

21.02.2011, 09:38

tanyapatap 1

21.02.2011, 16:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai