Piftelute din piept de curcan si carnati proaspeti

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2013 | 3923 vizualizari

 

Aveam in congelator un piept de curcan si nu stiam ce sa fac cu el.Avand in vedere ca nu facusem cam de mult piftelute.....m-am pus pe treaba.
Dar avand in vedere ca pietul de curcan e putin uscat si atos am adaugat si carnati proaspeti,ca piftelutele sa iasa putin mai moi, nu prea uscate.

 

INGREDIENTE

  • 800g piept de curcan
  • 500g carnati proaspeti
  • 6 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 1 ceasca de pesmet
  • 5 catei de usturoi
  • 5 fire de patrunjel
  • 5 fire de marar
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute din piept de curcan si carnati proaspeti:

1.Am tocat pieptul de curcan,am maruntit cu mana carnatii proaspeti,(puteti sa ii zdrobiti si cu o furculita)dupa ce i-am dat matul jos.


2.Am curatat cartofii pe care i-am dat prin robot si i-am stors.Am curatat si morcovul pe care l-am dat pe razatoarea mica.Am spalat mararul si patrunjelul si le-am tocat marunt.


3.Intr-un bol am pus carnea,cartofii pe care i-am stors,morcovul ras,usturoiul pisat,marar,patrunjel,oul,pesmet,sare si piper si am amestecat.


4.Am pus intr-o tigaie ulei de floarea-soarelui si am pus-o la incins.Am inceput sa fac piftelutele si le-am prajit la foc potrivit.


Serviti calde sau reci.Cu garnitura sau cu mustar.


Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute din piept de curcan si carnati proaspeti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

21.06.2013, 10:09

bune

Romanita 1

26.04.2014, 19:50

Bravo Alinuta, dar cum stam cu denumirea ,,piftellute'' sau chiftelute? Mama mea Dumnezeu s'o ierte tot piftelute spunea, principalul este pentru ca sunt bune!

Alina26 1

29.04.2014, 14:34

Multumesc mult!!!!
Pai eu asa le spun: "piftelute" dar nu cred ca are vreo importanta... atata timp cat imi plac!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

Batoane de cartofi cu cascaval, la cuptor

de RODIMUR 7

pe 03.12 la 05:50

RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor