Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Piata este inundata de verdeata. Aici in zona multa lume are mici gradini pe langa casa. Si eu doar verde vad in fata ochilor si tot verde as manca. Nu-i rea nici putina carnita sau carnati buni preparati de casa pe langa.
Carnatii se taie bucati si se prajesc in 2 linguri de ulei pana devin crocanti .
Spanacul se spala bine si se lasa sa se scurga de apa .
Untul se topeste in restul de ulei si se caleste impreuna cu faina alba si usturoiul tocat .
Se toarna laptele si se amesteca pentru a nu se forma cocoloase .Sarati .
Adaugati spanacul si mixati cu ajutorul blenderului vertical .
Asezonati gustul cu piper si nucsoara .
Serviti spanacul scazut cu carnati prajiti .
1
Nu fierbeti foarte mult spanacul pentru a nu-si pierde din proprietati .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult