Spanac scazut cu carnati afumati

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 16 Mar 2014 | 3026 vizualizari

 

Piata este inundata de verdeata. Aici in zona multa lume are mici gradini pe langa casa. Si eu doar verde vad in fata ochilor si tot verde as manca. Nu-i rea nici putina carnita sau carnati buni preparati de casa pe langa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac frunze
  • 500 ml lapte
  • 500 gr carnati afumati de casa
  • 1 lingura unt
  • 2 +2 linguri ulei
  • 2 linguri rase cu faina alba
  • 2 catei usturoi
  • 1 varf cutit nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut cu carnati afumati:

Carnatii se taie bucati si se prajesc in 2 linguri de ulei pana devin crocanti .


Spanacul se spala bine si se lasa sa se scurga de apa .


Untul se topeste in restul de ulei si se caleste impreuna cu faina alba si usturoiul tocat .


Se toarna laptele si se amesteca pentru a nu se forma cocoloase .Sarati .


Adaugati spanacul si mixati cu ajutorul blenderului vertical .


Asezonati gustul cu piper si nucsoara .


Serviti spanacul scazut cu carnati prajiti .


 

TIPS-URI

1

Nu fierbeti foarte mult spanacul pentru a nu-si pierde din proprietati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

anca_rm 1

17.03.2014, 10:29

asta este tare tare bunnn

Pushaa 1

17.03.2014, 13:19

MOKUSKA 1

30.04.2014, 09:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu ou ochi