Mici in bere la gratar

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2012 | 2571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de mici proaspeti
  • bere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mici in bere la gratar:

In tava de mici se adauga bere cat sa acopere si se lasa asa timp de 30 minute. Datorita berii ies mai fragezi si mai gustosi. Se pun pe gratar, se lasa 5-8 minute pe fiecare parte in functie de cat de tare doriti sa se prajeasca. Se servesc calzi cu mustar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mici in bere la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Alinutza80 1

27.06.2012, 21:24

Sim0na 1

28.06.2012, 14:49

Trebuie sa fie buni imbaiati in bericica Da` m-or lasa barbatii sa le fur din bere?!

Bya Ralu 1

28.06.2012, 15:18

nu trebuie asa mult asa ca poti fura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!