Mamaliga cu cabanos

de adinaciosescu in Mancaruri cu carne, 15 Iul 2010 | 2923 vizualizari

 

Este o altfel de mamaliga cu carnati.Merita sa o incercati .

 

INGREDIENTE

  • malai
  • carnati cabanos vreo 3 fire-sau orice alt tip de carnat
  • ceapa-3 mijlocii
  • ardei gras-2 bucati
  • rosii-3 mai maricele
  • condimente
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu cabanos:

Tai ceapa cuburi,la fel si ardeiul si le pui in putin ulei sa se caleasca.Eu le-am pus pe wock.Picuri din cand in cand putina apa.Rosiile decojite le tai de asemenea cubulete si le adaugi la legume.Pui o lingurita de zahar,daca rosiile sunt acre tare.Carnatii ii tai bucati si ii prajesti putin,dupa care-i ineci in legumele calite.Condimentezi dupa gust cu sare,piper,vegeta...si la sfarsit verdeata tocata fin.


Mai faci o mamaliga si le combini cum iti place.


E ceva "altceva"


POFTA BUNA

 

TIPS-URI

1

poti razui telemea sau cascaval....yammmm

2

poti sa faci "sosul "mai subtire sau mai gros,dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Corinuta 1

16.07.2010, 12:46

Mamaliguta cu carnatisi noua ne place!

nadina73 1

17.07.2010, 17:48

vreau o portie si eu 5 furcu

elena1988 1

08.02.2011, 10:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tochitura dobrogeana