Porc Cacciatore

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 10 Feb 2013 | 1153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g cuburi pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei usturoi
  • 1/4 telina
  • rozmarin uscat
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 400 g pulpa de rosii
  • o cana supa de carne sau apa
  • sare
  • piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc Cacciatore:

Se spala carnea apoi o stergem cu un prosop de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si piper.


Incingem ulei intr-o tigaie si prajim bucatile de carne pe ambele parti, pana ce acestea sunt bine patrunse.Cand sunt gata se scot pe o farfurie.


Ne ocupam de legume. Le curatam, le spalam si apoi trecem la taierea lor. Ceapa o taiem marunt, morcovul il dam prin razatoare, telina o taiem cubulete mici, iar usturoiul il taiem felii subtiri.


In uleiul ramas de la prajirea carnii adaugam legumele de mai sus. Condimentam cu sare si piper si lasam la calit circa 5 minute. Adaugam carnea dupa care "imbatam" totul cu un pahar cu vin rosu si lasam pana ce acesta se evapora. Adaugam rosiile taiate cubulete mici si supa de carne (este de preferat ca supa sa acopere bucatile de carne). Condimentam cu sare, piper si rozmarin, acoperim cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit pana cand sosul scade.Daca sosul scade prea mult, mai putem adauga supa/apa.


Cand totul este gata tragem de pe foc si putem servi alaturi de o garnitura.


Reteta originala foloseste drept garnitura pastele dar parerea mea este ca putem servi cu orice alta garnitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Cacciatore" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lavinia 1

11.02.2013, 10:01

Foarte gustos

laura_n 1

11.02.2013, 11:14

caccia, caccia uite asa i-as face

elucubratiiculinare 1

11.02.2013, 19:15

yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc în straturi