Porc Cacciatore

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 10 Feb 2013 | 885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g cuburi pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei usturoi
  • 1/4 telina
  • rozmarin uscat
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 400 g pulpa de rosii
  • o cana supa de carne sau apa
  • sare
  • piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc Cacciatore:

Se spala carnea  apoi o  stergem cu un prosop de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si piper.

Incingem ulei intr-o tigaie si prajim bucatile de carne pe ambele parti, pana ce acestea sunt bine patrunse.Cand sunt gata se scot pe o farfurie.

Ne ocupam de legume. Le curatam, le spalam si apoi trecem la taierea lor. Ceapa o taiem marunt, morcovul il dam prin razatoare, telina o taiem cubulete mici, iar usturoiul il taiem felii subtiri.

In uleiul ramas de la prajirea carnii adaugam legumele de mai sus. Condimentam cu sare si piper si lasam la calit circa 5 minute. Adaugam carnea dupa care "imbatam" totul cu un pahar cu vin rosu si lasam pana ce acesta se evapora. Adaugam rosiile taiate cubulete mici si supa de carne (este de preferat ca supa sa acopere bucatile de carne). Condimentam cu sare, piper si rozmarin, acoperim cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit pana cand sosul scade.Daca sosul scade prea mult, mai putem adauga supa/apa.

Cand totul este gata tragem de pe foc si putem servi alaturi de o garnitura.

Reteta originala foloseste drept garnitura pastele dar parerea mea este ca putem servi cu orice alta garnitura.

 

RETETA IN IMAGINI

Porc Cacciatore-0
Porc Cacciatore-1

COMENTARII (20)

 Lavinia

Lavinia 1

11.02.2013, 10:01

Foarte gustos

laura_n

laura_n 1

11.02.2013, 11:14

caccia, caccia uite asa i-as face

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

11.02.2013, 19:15

yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!