Ostropel din piept de pui

de Ina in Mancaruri cu carne, 11 Dec 2010 | 54298 vizualizari

 

Prima reteta la care am folosit robotul achizitionat cu banii castigati la concursul de pe bucataras.ro ( + diferenta... :p)
Iarna asta port rosu ( in bucatarie ) :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 2 cepe
  • jumatate de ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 2oo ml suc de rosii ( sau 3-4 linguri cu pasta de tomate )
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • sare/ delikat
  • curry
  • piper
  • o foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din piept de pui:

 

     Ceapa, morcovul si ardeiul gras se toaca marunt si se calesc in putin ulei  ( eu le-am taiat la robotelul meu drag :D )

     Oparim pieptul de pui  si-l taiem bucati mici.

     Cand legumele devin aurii se adauga in oala feliile de piept de pui si putina apa, cat sa le cuprinda la fiert. Lasam sa fiarba la foc mic, iar cand carnea e fiarta adaugam sucul de rosii sau pasta de tomate. Condimentam cu sare, piper, curry si o foaie de dafin si lasam sa mai dea cateva clocote.

      La final adaugam in sos usturoiul taiat felii, mai lasam doua clocote si oprim focul.

      Decoram cu patrunjel verde.

      Ostropelul este delicios cu mamaliguta calda, dar azi l-am servit alaturi de piure de cartofi si salata de ardei copt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la tava