Chiftelute cu surprize

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 25 Feb 2010 | 3650 vizualizari

 

o alta ,, bucatareala din seria celor ,, ghicite ''

 

INGREDIENTE

  • 1 kg  carne  tocata porc+ vita
  • 1 ou
  • 1 felie paine uscata
  • sare
  • piper
  •  1 lingurita cimbrisor verde tocat
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr  seminte susan
  • castravete murat
  • gogosar murat ,
  • masline verzi umplute
  • 50 gr branza feta
  • 400 gr ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu surprize:

  1. usturoiul se piseaza , painea se imoaie in apa si se stoarce .
  2. carnea tocata se amesteca bine cu paine imuiata , usturoi, ou, cimbrisor , sare si piper dupa gust .
  3. gogosarul, castravetele si branza feta se taie cuburi [ cam 2 cm].
  4. formati chiftelute , nu foarte mari, in mijlocul carora puneti ,,surpriza''adica gogosar, castravete, masline sau feta .
  5. jumatate din chiftelute le tavaliti prin susan si le rotunjiti apoi bine ca susanul sa intre bine in carne si sa nu cada usor la prajit .
  6. prajiti chiftelutele in ulei incins , le scoateti pe hartie absorbanta .

TIPS-URI

1

se pot servi cu sos marinat de rosii alaturi de garnitura favorita si muraturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bunica 1

25.02.2010, 12:23

Totul bun si la locul lui pana la susan. Dar le pot face fara susan. Cata dreptate aveti fetelor cu mofturicii, dar au sa creasca ei si o sa manance din toate.Sperati fetelor, sperati ....!

Teo 1

25.02.2010, 23:22

imi face cu ochiul platoul ...cu surprize!

alinutzika 1

09.08.2011, 00:12

pot sa vad ce surpriza am nimerit eu?...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu maioneza