Chiftelute cu surprize

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 25 Feb 2010 | 1598 vizualizari

 

o alta ,, bucatareala din seria celor ,, ghicite ''

 

INGREDIENTE

  • 1 kg  carne  tocata porc+ vita
  • 1 ou
  • 1 felie paine uscata
  • sare
  • piper
  •  1 lingurita cimbrisor verde tocat
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr  seminte susan
  • castravete murat
  • gogosar murat ,
  • masline verzi umplute
  • 50 gr branza feta
  • 400 gr ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu surprize:

  1. usturoiul se piseaza , painea se imoaie in apa si se stoarce .
  2. carnea tocata se amesteca bine cu paine imuiata , usturoi, ou, cimbrisor , sare si piper dupa gust .
  3. gogosarul, castravetele si branza feta se taie cuburi [ cam 2 cm].
  4. formati chiftelute , nu foarte mari, in mijlocul carora puneti ,,surpriza''adica gogosar, castravete, masline sau feta .
  5. jumatate din chiftelute le tavaliti prin susan si le rotunjiti apoi bine ca susanul sa intre bine in carne si sa nu cada usor la prajit .
  6. prajiti chiftelutele in ulei incins , le scoateti pe hartie absorbanta .
 

TIPS-URI

1

se pot servi cu sos marinat de rosii alaturi de garnitura favorita si muraturi .

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute cu surprize-0
Chiftelute cu surprize-1
Chiftelute cu surprize-2
Chiftelute cu surprize-3

COMENTARII (14)

Bunica

Bunica 1

25.02.2010, 12:23

Totul bun si la locul lui pana la susan. Dar le pot face fara susan. Cata dreptate aveti fetelor cu mofturicii, dar au sa creasca ei si o sa manance din toate.Sperati fetelor, sperati ....!

Teo

Teo 1

25.02.2010, 23:22

imi face cu ochiul platoul ...cu surprize!

alinutzika

alinutzika 1

09.08.2011, 00:12

pot sa vad ce surpriza am nimerit eu?...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!