Chiftelute cu surprize

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 25 Feb 2010 | 1813 vizualizari

 

o alta ,, bucatareala din seria celor ,, ghicite ''

 

INGREDIENTE

  • 1 kg  carne  tocata porc+ vita
  • 1 ou
  • 1 felie paine uscata
  • sare
  • piper
  •  1 lingurita cimbrisor verde tocat
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr  seminte susan
  • castravete murat
  • gogosar murat ,
  • masline verzi umplute
  • 50 gr branza feta
  • 400 gr ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu surprize:


  1. usturoiul se piseaza , painea se imoaie in apa si se stoarce .

  2. carnea tocata se amesteca bine cu paine imuiata , usturoi, ou, cimbrisor , sare si piper dupa gust .

  3. gogosarul, castravetele si branza feta se taie cuburi [ cam 2 cm].

  4. formati chiftelute , nu foarte mari, in mijlocul carora puneti ,,surpriza''adica gogosar, castravete, masline sau feta .

  5. jumatate din chiftelute le tavaliti prin susan si le rotunjiti apoi bine ca susanul sa intre bine in carne si sa nu cada usor la prajit .

  6. prajiti chiftelutele in ulei incins , le scoateti pe hartie absorbanta .

 

TIPS-URI

1

se pot servi cu sos marinat de rosii alaturi de garnitura favorita si muraturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bunica 1

25.02.2010, 12:23

Totul bun si la locul lui pana la susan. Dar le pot face fara susan. Cata dreptate aveti fetelor cu mofturicii, dar au sa creasca ei si o sa manance din toate.Sperati fetelor, sperati ....!

Teo 1

25.02.2010, 23:22

imi face cu ochiul platoul ...cu surprize!

alinutzika 1

09.08.2011, 00:12

pot sa vad ce surpriza am nimerit eu?...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rata cu sos dulce-acrisor