Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sursa mea de inspiratie este site-ul:http://www.comarcarural.com/valencia/recetario/cocas_dulces/cocadellanda.htm
Punem ouale intr-un castron,adaugam iaurtul,coaja de lamaie si mixam.Adaugam faina amestecata cu praful de copt mixand in continuare,apoi adaugam zaharul iar la sfarsit uleiul.Omogenizam.
Tapetam o tava(de chec)cu hartie de copt si turnam compozitia.Deasupra aluatului presaram putin zahar(de preferat zahar brun,dar este bun si cel alb).Se coace la 180º timp de 30-40 de minute.
1
Se foloseste drept masura o cana de 200 ml.
2
Coca se face cu ulei de masline dar mie nu imi prea place asa ca am pus ulei de floarea soarelui.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult