Coca de Llanda

de Ella Carla in Dulciuri, 14 Mar 2012 | 2072 vizualizari

 

Sursa mea de inspiratie este site-ul:http://www.comarcarural.com/valencia/recetario/cocas_dulces/cocadellanda.htm

 

INGREDIENTE

  • o cana si jumatate de faina
  • o cana si jumatate de zahar
  • jumatate cana ulei
  • coaja razalita de la o lamaie mare
  • 3 oua
  • 1 iaurt natural (eu am folosit milli de 150 g)
  • un plic praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coca de Llanda:

Punem ouale intr-un castron,adaugam iaurtul,coaja de lamaie si mixam.Adaugam faina amestecata cu praful de copt mixand in continuare,apoi adaugam zaharul iar la sfarsit uleiul.Omogenizam.


Tapetam o tava(de chec)cu hartie de copt si turnam compozitia.Deasupra aluatului presaram putin zahar(de preferat zahar brun,dar este bun si cel alb).Se coace la 180º timp de 30-40 de minute.

 

TIPS-URI

1

Se foloseste drept masura o cana de 200 ml.

2

Coca se face cu ulei de masline dar mie nu imi prea place asa ca am pus ulei de floarea soarelui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coca de Llanda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 17:30

La multi ani

Bya Ralu 1

24.03.2012, 15:39

ce bunatate de chec

miki_a 1

20.03.2016, 10:36

La multi ani! Aniversare frumoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec parfumat cu lamaie si unt