Coca de Llanda

de Ella Carla in Dulciuri, 14 Mar 2012 | 3982 vizualizari

 

Sursa mea de inspiratie este site-ul:http://www.comarcarural.com/valencia/recetario/cocas_dulces/cocadellanda.htm

 

INGREDIENTE

  • o cana si jumatate de faina
  • o cana si jumatate de zahar
  • jumatate cana ulei
  • coaja razalita de la o lamaie mare
  • 3 oua
  • 1 iaurt natural (eu am folosit milli de 150 g)
  • un plic praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coca de Llanda:

Punem ouale intr-un castron,adaugam iaurtul,coaja de lamaie si mixam.Adaugam faina amestecata cu praful de copt mixand in continuare,apoi adaugam zaharul iar la sfarsit uleiul.Omogenizam.

Tapetam o tava(de chec)cu hartie de copt si turnam compozitia.Deasupra aluatului presaram putin zahar(de preferat zahar brun,dar este bun si cel alb).Se coace la 180º timp de 30-40 de minute.

TIPS-URI

1

Se foloseste drept masura o cana de 200 ml.

2

Coca se face cu ulei de masline dar mie nu imi prea place asa ca am pus ulei de floarea soarelui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coca de Llanda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 17:30

La multi ani

Bya Ralu 1

24.03.2012, 15:39

ce bunatate de chec

miki_a 1

20.03.2016, 10:36

La multi ani! Aniversare frumoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu lamaie si iaurt