Cocktail fara alcool cu Piersici

de Adi_Caradeanu in Cocktail, 8 Iul 2015 | 1943 vizualizari

 

foto credit Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 150 piersici
  • 100 ml ceai musetel
  • 7 - 8 frunze menta
  • 1/2 lime
  • gheata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail fara alcool cu Piersici:


  1. Spalati bine ingredientele

  2. Curatati piersicile de simburi

  3. Adaugati in pahar lime-ul taiat in bucati mici cu o lingurita zahar apoi zdrobiti lime-ul cu un pisalog

  4. Adaugati menta peste lime

  5. Introduceti ceaiul si piersicile in blender mixati pana obtineti un suc , apoi adaugati gheata si blendati pe functia “Puls” pentru a zdrobi gheata eu am folosit Oster Reversible

  6. Turnati bautura din blender in pahar peste lime si menta apoi amestecati usor cu o lingurita

  7. Decorati cu frunze de menta proaspata (pentru o aroma mai intensa loviti menta in palma)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail fara alcool cu Piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gicuta69 1

08.07.2015, 16:09

Ce bunatate!

mirela0911 1

08.07.2015, 17:52

Ar merge de minue acum!

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:31

Cu baza de musetel ? Brava

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Cocktail tricolor cu capsuni