Cocktail tricolor cu capsuni

de alba_zori in Cocktail, 19 Apr 2012 | 7500 vizualizari

 

Acesta este cocktailul meu preferat, imi plac foarte mult capsunile si dupa foarte mult timp de abstinenta din cauza alergiei mele si dupa multa terapie am inceput si eu sa mananc capsuni, cate putin, cate putin. Deci de o mie de ori este mai mare placerea de a manca capsuni in orice fel si mod. De data asta simplu alaturi de o bautura buna, deci tot de capsuni. Merita, gustul e fenomenal! Am cumparat initial lichiorul pentru torturi si prajituri, dar dupa ce am gustat un pic n-am rezistat tentatiei de a-mi face un cocktail. Lichiorul crema de capsuni are in compozitie lapte si frisca,nu numai capsuni si zahar. Deci..va invit sa savurati!

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura de sirop de menta.
  • 3,4 linguri de lichior crema de capsuni.
  • 2,3 linguri de lichior de capsuni.
  • cativa capsuni pentru decor.
  • cubulete de gheata.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail tricolor cu capsuni:

Este foarte simplu, este necesar doar sa aveti in casa sau sa cumparati o sticla de lichior de capsuni, una de crema de capsuni si una de sirop de menta (care le vom folosi si la dulciuri) si gata.

Un pahar de sticla in care turnati un pic de sirop de menta, apoi crema de capsuni cat vreti si la urma lichiorul de capsuni. Culorile nu se vor amesteca, vor ramane intacte. Cate un cubulet de gheata si capsuni taiate in doua, asezate pe pahar, o umbreluta daca aveti si putem sa savuram!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail tricolor cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

T I M E A 1

20.04.2012, 14:12

ce bine arata!

BuburuzaBubu 1

21.04.2012, 14:36

mmmmm bun bun

cocolina 1

21.04.2012, 19:53

Ce culoare frumoasa are

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Grapefruit Mint Cooler