CocoStar

de Adinacarla in Prajituri, 27 Ian 2010 | 3144 vizualizari

 

Tot cautand ceva dulce si usor de preparat si obligatoriu cu nuca de cocos am gasit Cocostar...

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 3 linguri cu varf cacao
  • 2 oua ( - 1 albus care se va folosi la umplutura)
  • 250 gr. margarina
  • 4 linguri zahar pudra (cu varf)
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 400 gr. faina

Umplutura:

  • 120 gr. nuca de cocos
  • 200 gr. zahar pudra
  • 1 albus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CocoStar:

Aluat

Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat. Se mixeaza bine, apoi se adauga putin cate putin din faina amestecata cu praful de copt.

Framantam usor, pana se incorporeaza bine faina si astfel obtinem aluatul.



Umplutura


1.albusul se mixeaza , se adauga zaharul pudra, cocosul si se amesteca bine.



Aluatul se imparte in chiftelutze egale, cam cat o nuca si se taseaza.

La fiecare chiftelutza se pune in centru o biluta din umplutura coco si se-aduna marginile deasupra.

Dupa ce se rotunjesc se pun cu imbinaturile dedesubt pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Tava se baga la cuptor la 180 grade pt 20-25 min ( sunt gata cand se rumenesc dedesubt).



Cand sunt gata, se poate adauga ciocolata topita,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "CocoStar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (14)

madi_marin 1

28.01.2010, 12:07

multumesc. o sa va arat si voua ce o sa imi iasa....

Dori 1

30.01.2010, 22:53

Sunt foarte bune...azi le.am testat ...

Adinacarla 1

31.01.2010, 00:16

Ma bucur ca ti-au placut.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv cartofi in crusta de malai
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pateuri cu brânză dulce

de RODIMUR 3

ieri la 22:04

Sarmale dezechipate

de RODIMUR 3

ieri la 20:05

Desert tort-Cos cu flori si zmeura

de ancutsa 5

ieri la 17:03

Costite cu miere la cuptor

de Camelya 5

ieri la 13:42

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu banane