CocoStar

de Adinacarla in Prajituri, 27 Ian 2010 | 3437 vizualizari

 

Tot cautand ceva dulce si usor de preparat si obligatoriu cu nuca de cocos am gasit Cocostar...

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 3 linguri cu varf cacao
  • 2 oua ( - 1 albus care se va folosi la umplutura)
  • 250 gr. margarina
  • 4 linguri zahar pudra (cu varf)
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 400 gr. faina

Umplutura:

  • 120 gr. nuca de cocos
  • 200 gr. zahar pudra
  • 1 albus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CocoStar:

Aluat

Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat. Se mixeaza bine, apoi se adauga putin cate putin din faina amestecata cu praful de copt.

Framantam usor, pana se incorporeaza bine faina si astfel obtinem aluatul.



Umplutura


1.albusul se mixeaza , se adauga zaharul pudra, cocosul si se amesteca bine.



Aluatul se imparte in chiftelutze egale, cam cat o nuca si se taseaza.

La fiecare chiftelutza se pune in centru o biluta din umplutura coco si se-aduna marginile deasupra.

Dupa ce se rotunjesc se pun cu imbinaturile dedesubt pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Tava se baga la cuptor la 180 grade pt 20-25 min ( sunt gata cand se rumenesc dedesubt).



Cand sunt gata, se poate adauga ciocolata topita,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "CocoStar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

madi_marin 1

28.01.2010, 12:07

multumesc. o sa va arat si voua ce o sa imi iasa....

Dori 1

30.01.2010, 22:53

Sunt foarte bune...azi le.am testat ...

Adinacarla 1

31.01.2010, 00:16

Ma bucur ca ti-au placut.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura desteapta cu vanilie