Prajitura rapida

de adriana_bobu in Prajituri, 19 Sep 2010 | 12223 vizualizari

 

Intrucat timpul e atat de scurt si azi e duminica, m-am gandit sa fac o prajitura rapida din ce aveam prin bucatarie....pentru a avea un desert la masa de pranz.

 

INGREDIENTE

  • un chec (cumparat din comert)
  • o cutie cu compot de caise
  • o cutie mica de frisca HULALA
  • cateva lingurite de dulceata...eu am pus de mure
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapida:

Am taiat checul felii groase (aprox 1cm) si am asezat feliile una langa alta intr-un vas yena. Am deschis cutia de compot, am scos caisele pe o farfurie iar cu siropul am insiropat feliile de chec. Am batut cu mixerul rapid frisca si am asternut-o peste chec. Am asezat apoi feliute de caise si am ornat cu fructe din dulceata.GATA! Mai usor nu se poate...si a iesit si foarte bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sidy 1

11.02.2013, 08:16

Rapid, usor si delicios !

adriana_bobu 1

17.02.2013, 19:54

babi...este o idee buna....merci

adriana_bobu 1

17.02.2013, 19:55

bya ralu , sidy merci pt aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Desert de mar copt in sos caramel