CocoStar

de yammy in Prajituri, 15 Mai 2009 | 3602 vizualizari

 

Cui nu-i place combinatia ciocolata-cocos?! Majoritatea o adora, iara Cocostarurile astea sunt divine...o sa trebuiasca sa le faci iar si iar.
Reteta Poca

 

INGREDIENTE

Ingrediente star:
  • 2 oua(- 1 albus)
  • 3 lg cacao
  • 259 gr margarina
  • 4 lg zahar pudra
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 pachet zahar vaniliat
  • 400 gr faina
Ingrediente coco:
  • 120 gr nuca cocos
  • 200 gr zahar pudra
  • 1 albus
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CocoStar:

Pt Star:

-intr-un castron se pun ouale+cacaoa+margarina topita+zaharul pudra+zaharul vaniliat, se mixeaza pana face clabuci

-se adauga pe rand faina+praful de copt, framantam cu mana pana rezulta o coca potrivita



Pt Coco:

-se mixeaza abusul, se adauga zaharul pudra, cocosul si se amesteca



Pt CocoStar:

-facem din aluatul Star bilute cat nuca, le aplatizam

-facem bilute de Coco, le pune peste bilele aplatizate si le imbracam in aluat

-se coc la 180 de garde circa 20-25 min

-se orneaza cu ciocolata topita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "CocoStar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bucataras Dragos 1

24.05.2009, 10:06

naomy 1

01.05.2011, 15:29

foarte apetisante

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Briose cu fulgi de ciocolata