Cod cu sos de mustar

de Bya Ralu in Peste, 19 Mai 2012 | 3677 vizualizari

 

Este o reteta foarte interesanta,am gasit-o intr-o revista si mi-a placut mult cum arata,are bineinteles mici modificari.Sa o incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 fileuri de cod congelat sau proaspat
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • ulei masline
  • patrunjel,condimente pentru peste
  • vin alb
  • Pentru sosul de mustar:
  • 1 plic de boabe de mustar zdrobite
  • 1 lingura mustar de dijon(eu am folosit crenvustila)
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu sos de mustar:

Fileurile de peste se condimenteaza cu condiment pentru peste,putin rozmarin,se unge cu usturoiul pisat si se stropeste cu putin vin alb,se lasa cca 10 minute.Se curata morcovii si se pun la fiert in jumatati in apa cu sare.Se fierb pe jumatate,se lasa sa se raceasca putin si se taie rondele.Intr-un vas termorezistent se pune ulei de masline sau unt,se pun morcovii,se pune si pestele,stropim cu zeama de lamaie,se toarna putina supa(nu toata ca dupa aia ramane plin de zeama).Se acopera cu o folie si se pune 20 minute la cuptor.Se prepara sosul,se adauga toate ingredientele pentru sos,se amesteca mereu cca 5 minute cat se lasa pe foc,pana se ingroasa putin.Se scoate folia,se toarna sosul peste peste si se mai lasa 10 minute la cuptor.Se lasa sa se racoreasca si se serveste cu mujdei de usturoi si patrunjel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

21.05.2012, 00:03

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:34

Bya Ralu 1

22.05.2012, 22:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Cod la cuptor