Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb

de gospodinadecriza in Pui, 24 Feb 2010 | 3153 vizualizari

 

Reţetă de Dragobete ... pentru domnişoarele care vor să se mărite ...

Vrei să te ţină minte? Gustul ca la mama acasă, aburii unei mămăliguţe sentimentale, nu dau greş niciodată şi-i vor pune inima pe jar. Un pic de imaginaţie în prezentare vor spune despre tine că eşti deschisă la provocări ! Şi cel mai important, sa pronunţi denumirea grasiat, afectat, comme en francais. Ii va plăcea, cu siguranţă!


dupa o reteta de Bucataras Bunica

 

INGREDIENTE

  •  o caserola cu organe de pui
  • 4 linguri ulei
  • Bulion 4 linguri, desfacute in 100 ml apa si amestecat bine cu 2 linguri faina
  • 3 Cepe
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 100-150 ml vin alb – daca nu-l vreti ametit, nu mai puneti vin
  • Condimente: 1 foaie dafin , coriandru, o lingurita zahar, sare, piper.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb:

Curatam organele, le clatim bine si le punem la fiert 30 minute, spumuindu-le.



Ceapa o taiem julien, ardeii, la fel, si punem la calit mai intai ceapa, adaugam apoi bulionul cu apa si faina, amestecam bine, iar mai apoi fasiile de ardei.



Intr-un vas, punem organele de pui, turnam sosul din tigaie , rosiile, taiaite felii, amestecam, condimentam si dam la cuptor, la foc potrivit. Daca scade sosul, mai adaugam cate un pic de apa calda.


Lasam cam 1 ora,1 ora 30 min. La jumatatea timpului, turnăm deasupra si 100 ml. vin alb. Dupa ce scoatem, presaram patrunjel.



Daca vreti, puteti opta pentru o varianta mai dietetica, si sa fierbeti ceapa, cam 10 minute, impreuna cu pipotele. Si, daca mai si conduceti dupa, nu mai turnati vinul. Da merge de minune cu un vin bun.




Pofta bunaaa, ca veti avea!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

gospodinadecriza 1

25.02.2010, 08:03

Sivia Je vous remercie, madame, de tot mon coeur. Imi si inchipui ce fata ai facut, cand ai vazut denumirea!
Merit, intr-adevar, toata admiratia pentru reteta asta. Cu drag, GDC

gospodinadecriza 1

25.02.2010, 08:03

Va pup pe toate, pentru ziua de ieri!

Cris2711 1

09.02.2011, 18:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

RETETA RECOMANDATA
Pui pentru Dia