Pipote si inimi in sos de rosii cu vin

de Corinuta in Pui, 29 Sep 2010 | 6693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o tavita cu inimi si pipote (500-600 g)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 ml vin
  • sare, piper macinat
  • 1 lingurita oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi in sos de rosii cu vin:

Se spala bine pipotele si inimile. Se curata ceapa, morcovul si ardeiul, se spala si se taie cubulete. Se caleste in ulei ceapa cateva minute apoi se adauga morcovul si ardeiul si se mai calesc putin amestecand din cand in cand.


Se adauga pipotele si inimile scurse de apa si lingurita cu oregano si se calesc pana isi schimba culoarea, apoi se pune o cana de supa de pui sau apa. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic cca. jumatate de ora, amestecand din cand in cand. Daca este nevoie se mai completeaza cu apa.


Se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba cinci minute, apoi se pune si sosul de rosii. Se condimenteaza cu sare si piper, se mai fiarbe cateva minute, apoi se ia de pe foc.


Se serveste cu orice garnitura doriti, eu de data asta am facut macaroane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi in sos de rosii cu vin" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Corinuta 1

30.09.2010, 10:16

Multumesc Ancuta, pipote sa fie

nadina73 1

02.10.2010, 02:27

vreau o inima5f

Corinuta 1

06.10.2010, 10:40

Nadina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi