Pipote si inimi in sos de rosii cu vin

de Corinuta in Pui, 29 Sep 2010 | 9422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o tavita cu inimi si pipote (500-600 g)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 ml vin
  • sare, piper macinat
  • 1 lingurita oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi in sos de rosii cu vin:

Se spala bine pipotele si inimile. Se curata ceapa, morcovul si ardeiul, se spala si se taie cubulete. Se caleste in ulei ceapa cateva minute apoi se adauga morcovul si ardeiul si se mai calesc putin amestecand din cand in cand. 

Se adauga pipotele si inimile scurse de apa si lingurita cu oregano si se calesc pana isi schimba culoarea, apoi se pune o cana de supa de pui sau apa. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic cca. jumatate de ora, amestecand din cand in cand. Daca este nevoie se mai completeaza cu apa.

Se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba cinci minute, apoi se pune si sosul de rosii. Se condimenteaza cu sare si piper, se mai fiarbe cateva minute, apoi se ia de pe foc.

Se serveste cu orice garnitura doriti, eu de data asta am facut macaroane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi in sos de rosii cu vin" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 1000 lei
3299.99 lei
2299.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (29)

Corinuta 1

30.09.2010, 10:16

Multumesc Ancuta, pipote sa fie

nadina73 1

02.10.2010, 02:27

vreau o inima5f

Corinuta 1

06.10.2010, 10:40

Nadina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de prajitura cu pere

ieri la 18:46

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1465 puncte

Rocsi

1023 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

- Andreea -

524 puncte

mihaelar63

515 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pipote si inimi de pui