Pipote si inimi in sos de rosii cu vin

de Corinuta in Pui, 29 Sep 2010 | 9716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o tavita cu inimi si pipote (500-600 g)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 ml vin
  • sare, piper macinat
  • 1 lingurita oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi in sos de rosii cu vin:

Se spala bine pipotele si inimile. Se curata ceapa, morcovul si ardeiul, se spala si se taie cubulete. Se caleste in ulei ceapa cateva minute apoi se adauga morcovul si ardeiul si se mai calesc putin amestecand din cand in cand. 

Se adauga pipotele si inimile scurse de apa si lingurita cu oregano si se calesc pana isi schimba culoarea, apoi se pune o cana de supa de pui sau apa. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic cca. jumatate de ora, amestecand din cand in cand. Daca este nevoie se mai completeaza cu apa.

Se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba cinci minute, apoi se pune si sosul de rosii. Se condimenteaza cu sare si piper, se mai fiarbe cateva minute, apoi se ia de pe foc.

Se serveste cu orice garnitura doriti, eu de data asta am facut macaroane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi in sos de rosii cu vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Valdostana cu piept de pui