Pilaf cu carne de pui

de gaby_gabytza in Pui, 31 Aug 2011 | 4731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 piept pui
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de pui:

Punem apa la fiert cu sare, spalam orezul si cand apa fierbe adaugam orezul, amestecand din cand in cand. Curatam ceapa si o dam prin razatoare, la fel si usturoiul. Punem la calit in putin ulei, curatam morcovul si il dam prin razatoare. Adaugam peste ceapa si 100 ml apa. Rosiile le taiem marunt si adaugam peste compozitie. Carnea o taiem bucati si o adaugam in tigaie sa se prajeasca putin in ulei, adaugam si pasta de tomate si il lasam sa se prajeasca putin impreuna. Cand orezul este aproape fiert adaugam carnea si lasam sa fiarba impreuna. La final adaugam patrunjel verde si potrivim de sare si piper dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui Biryani