Cofferula

de divainbucatarie in Prajituri, 29 Oct 2010 | 8292 vizualizari

 

Numele pe care i l-am dat vine de la combinatia cuvintelor cafea si Amarula.

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone,
  • 100 g zahar,
  • 2 galbenusuri,
  • 125 g unt,
  • 3 lingurite cacao,
  • 2 lingurite cafea solubila,
  • 3 linguri Amarula,
  • 60 g ciocolata amaruie,
  • 1 pachet foi de pandispan din comert
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cofferula:

Amestecam mascarpone cu zaharul, 1 galbenus si cacao. Dupa ce le-am amestecat bine adaugam al 2-lea galbenus, continuam sa mixam si punem si lichiorul Amaretto. Continuam sa amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Punem ciocolata la topit in bain marine si adaugam cafeaua solubila, apoi untul cate o lingurita in timp ce amestecam. Cand compozitia este racita putem sa o integram in crema de mascarpone, pastrand insa cateva linguri de ciocolata pentru topping. Cand crema este gata facem straturi de crema si foi de prajitura. Trebuie sa stea la frigider minim 6 ore inainte sa o servim. Este delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cofferula" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Corinuta 1

30.10.2010, 18:35

placeee si cum arata si cum o cheama

Pasiune pentru bucatarie 1

30.10.2010, 19:50

super prajitura,dar eu o prefer cu foi facute in casa,aste cumparate nu imi plac deloc

divainbucatarie 1

01.11.2010, 16:04

M ultumesc tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuci si sos de cafea