Colac impletit in 5. Un an de bucătăraș...

de RODIMUR in Piine, 6 Apr 2018 | 5759 vizualizari

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

06.04.2018, 03:26

Felicitari ,Rodica Felicitari pentru colac si pentru anul alaturi de Bucatarasi !!! La multi ani !!!!

vasimur 1

06.04.2018, 05:01

Valclaudia 1

06.04.2018, 07:31

Felicitari! Foarte reusite si frumos explicate toate preparatele tale,Rodica!

RODIMUR 1

06.04.2018, 08:09

Îți mulțumesc frumos, Mihaela dragă!

RODIMUR 1

06.04.2018, 08:10

Mulțumesc frumos, Claudia, pentru felicitări și pentru apreciere!

Ksenya 1

06.04.2018, 09:12

La multi ani si la mai multe retete!

RODIMUR 1

06.04.2018, 09:51

Mulțumesc frumos, Ksenya!

RODIMUR 1

06.04.2018, 10:32

S-a schimbat titlul rețetei și apărea așa: "Colac împletit în 5 MINUS 1 an de bucătăraș"...Nostim, nu-i așa?

Rahela Velicu 1

06.04.2018, 10:42

Felicitari si la multi ani!

RODIMUR 1

06.04.2018, 10:48

Mulțumesc frumos, Mimi!

Ancutsa 1

06.04.2018, 16:18

Foarte frumos! La multi ani de bucataras!! La cat mai multe retete minunate!

RODIMUR 1

06.04.2018, 16:39

Îți mulțumesc frumos, Ancutsa! Mi-ai cerut tort, dar eu făcusem deja colacul, iar pasca era în stadiul de aluat...

navidad_2017 1

08.04.2018, 13:44

Asta nu-i colac, asta-i "opera de arta" (culinara...). Cata munca, dar si rezultatul e pe masura ! Imi place si ca l-ati presarat cu mac (il ador in "aluaturi" ). Oare chiar v-ati indurat sa rupeti/taiati din el?!...

RODIMUR 1

08.04.2018, 15:21

Mulțumesc frumos, Navidad! Nu a fost chiar greu de făcut și intenționez să mai fac colaci din aceștia, chiar mai mari și poate tot cu mac, care îi dă un aspect frumos și un gust bun. Mulțumesc frumos pentru apreciere! Eu cred că se poate și mai bine și tocmai de aceea vreau să mai încerc și în viitor...

RODIMUR 1

08.04.2018, 15:22

Da, Navidad, ne-am îndurat să-l mâncăm și mai avem puțin... E tare gustos!

Rocsi 1

09.04.2018, 21:27

Ce minunati mi se par acesti colaci! Felicitari pentru tot ceea ce faci si ma bucur ca faci parte din aceasta gasca frumoasa!

dantes 1

12.04.2018, 16:49

Super!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 09:00

la cat mai multi anisori

RODIMUR 1

15.04.2018, 09:05

Mulțumesc frumos, Rocsi, pentru aprecieri și pentru felicitări!

RODIMUR 1

15.04.2018, 09:06

Mulțumesc frumos, Dante!

RODIMUR 1

15.04.2018, 09:06

Mulțumesc frumos, Mihaela!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Colac cu mac