Coltunasi cu carne

de georgiana24 in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2013 | 2773 vizualizari

 

este un aperitiv foarte bun

 

INGREDIENTE

  • PT ALUAT
  • 1 kg faina
  • 3 oua
  • 2 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • o cana de lapte
  • PT UMPLUTURA
  • 500 gr de carne macinata mixta(se poate pune de care fel va place)
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 oua
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • (daca le vreti picante se poate pune piper mai mult sau boia de ardei iute)
  • 1 ou pentru uns
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu carne:

ALUATUL:faina se cerne si se amesteca cu praful de copt, se adauga oualele, sarea si la final laptele caldut. Se framanta bine si se lasa 10 minute la omogenizat.


UMPLUTURA:se taie ceapa marunt si ardeiul si se calesc cu un pic de ulei de masline. Se lasa la racit si se adauga carnea, oualele, verdeturile si condimentele dupa gust.


Se intinde o foaie suptire din aluat si se taie cu un cutit in forme de patrat. Pe o parte se pune o lingurita de umplutura si cu celalalta invelim, cu ajutorul unei furculite lipim cele doua parti apasand foarte bine. Se unge cu ou si se baga la cuptor 20 minute la 180C.


POFTA BUNA SPER SA VA PLACA


PS:acest aluat nu se intareste nici peste 3 zile,nu este ca cel de gogosi sau de paine de asta am pus praf de copt il tine fraget si cald si rece

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Andreea Caroline 1

16.01.2013, 16:33

super bun...

Sim0na 1

17.01.2013, 21:45

deliciosi

dvlascu 1

18.01.2013, 19:17

super gustos...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi