Compot de cirese

de mihaelaM in Sirop / Compot, 15 Iun 2011 | 1439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PT UN BORCAN de 800ML:
  • cirese
  • 3linguri zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese:

Rupem coditele la cirese,apoi le spalam bine.


Le punem in borcan(eu pun cam trei sferturi), apoi punem zaharul si completam cu apa pana se umple.


Strangem bine capacul la borcan,il agitam de cateva ori pt a se topi zaharul,apoi intr-o oala pe fund punem un prosop,punem borcanul si completam cu apa pana se acopera. Aprindem focul si-l lasam la foc potrivit sa fiarba. Dupa ce a dat in fiert il mai lasam 5min apoi stingem focul si-l lasam acolo pana a doua zi acoperit cu un prosop.


A doua zi scoatem borcanul din apa il stergem si-l putem duce la camara.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mihaelaM 1

17.06.2011, 10:58

Antici

RuxyRux 1

17.06.2011, 11:00

Iubesc compotul...imi place mult

mihaelaM 1

17.06.2011, 22:56

Ruxy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Compot piersici