Compot de gutui, mere si pere

de Oana in Sirop / Compot, 11 Noi 2009 | 13627 vizualizari

 

Este bun atat cald cat si rece, plin de vitamine si foarte parfumat.

 

INGREDIENTE

  • o gutuie
  • un mar
  • o para
  • 4 linguri cu zahar (sau dupa gust)
  • 3 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de gutui, mere si pere:

Fructele se spala bine, apoi se taie in patru, se scot cotoarele, dupa care se taie cubulete. Se pun intr-o oala incapatoare, se adauga apa si se lasa sa inceapa sa fiarba. Se adauga zaharul si se amesteca lejer pana se topeste. Se gusta si daca e nevoie se mai adauga zahar. Noua ne place mai acrisor. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie fructele, la foc potrivit, circa 30 de minute. Se pastreaza la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de gutui, mere si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

11.11.2009, 23:11

bun bun...chiar ma gandeam si eu sa fac niste compot de gutui...

Oana 1

12.11.2009, 11:27

Ramo, Anca, bea Stef cate o canuta o data!

opia 1

13.11.2009, 07:21

Trebuie sa fie tare bun si nu mai zic de aroma de toamna... aceasta ar fi o bautura bun pentru copii si nu doar pentru ei. felicitari!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Compot de rubarba