Compot de gutui, mere si pere

de Oana in Sirop / Compot, 11 Noi 2009 | 6723 vizualizari

 

Este bun atat cald cat si rece, plin de vitamine si foarte parfumat.

 

INGREDIENTE

  • o gutuie
  • un mar
  • o para
  • 4 linguri cu zahar (sau dupa gust)
  • 3 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de gutui, mere si pere:

Fructele se spala bine, apoi se taie in patru, se scot cotoarele, dupa care se taie cubulete. Se pun intr-o oala incapatoare, se adauga apa si se lasa sa inceapa sa fiarba. Se adauga zaharul si se amesteca lejer pana se topeste. Se gusta si daca e nevoie se mai adauga zahar. Noua ne place mai acrisor. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie fructele, la foc potrivit, circa 30 de minute. Se pastreaza la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de gutui, mere si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

11.11.2009, 23:11

bun bun...chiar ma gandeam si eu sa fac niste compot de gutui...

Oana 1

12.11.2009, 11:27

Ramo, Anca, bea Stef cate o canuta o data!

opia 1

13.11.2009, 07:21

Trebuie sa fie tare bun si nu mai zic de aroma de toamna... aceasta ar fi o bautura bun pentru copii si nu doar pentru ei. felicitari!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Compot de struguri negri