Compot de mere "zdrentuite" cu scortisoara

de housy in Sirop / Compot, 26 Noi 2010 | 4996 vizualizari

 

din pacate merele mele s-au zdrentuit....au fost prea fainoase,sau nush dece, dar era gustos si asa.
Multumesc florinu' ca mi-ai taiat merele.... :*

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg mere
  • 3-4 linguri de zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2,5-3 litri apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de mere "zdrentuite" cu scortisoara:


merele se curata de coaja si cotor


se spala si se taie cuburi nu foarte mici


se pun intr-o oala peste care se adauga apa


se pun pe foc la fiert


cand apa s-a incalzit se adauga zaharul


cand merele devin stravezii inseamna ca e gata compotul si se poate stinge focul


se presara scortisoara si se amesteca usor, pentru a nu zdrobii merele.


Se serveste de preferat rece!!


Dar in zilele de iarna, asa ca astea, merge si caldut!!


 

TIPS-URI

1

alegeti un soi de mere tari

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de mere "zdrentuite" cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

RuxyRux 1

27.11.2010, 10:21

Foarte foarte bun!

Rocsi 1

27.11.2010, 11:07

ce-mi place compotul d emere..mai ales acum ca da frigul

housy 1

27.11.2010, 11:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu masline

pe 14.09 la 15:44

Desert prajiturele whoopie

pe 14.09 la 15:29

RETETA RECOMANDATA
Compot de mere aromat