Compot de mere "zdrentuite" cu scortisoara

de housy in Sirop / Compot, 26 Noi 2010 | 3234 vizualizari

 

din pacate merele mele s-au zdrentuit....au fost prea fainoase,sau nush dece, dar era gustos si asa.
Multumesc florinu' ca mi-ai taiat merele.... :*

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg mere
  • 3-4 linguri de zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2,5-3 litri apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de mere "zdrentuite" cu scortisoara:


merele se curata de coaja si cotor


se spala si se taie cuburi nu foarte mici


se pun intr-o oala peste care se adauga apa


se pun pe foc la fiert


cand apa s-a incalzit se adauga zaharul


cand merele devin stravezii inseamna ca e gata compotul si se poate stinge focul


se presara scortisoara si se amesteca usor, pentru a nu zdrobii merele.


Se serveste de preferat rece!!


Dar in zilele de iarna, asa ca astea, merge si caldut!!


 

TIPS-URI

1

alegeti un soi de mere tari

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de mere "zdrentuite" cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

RuxyRux 1

27.11.2010, 10:21

Foarte foarte bun!

Rocsi 1

27.11.2010, 11:07

ce-mi place compotul d emere..mai ales acum ca da frigul

housy 1

27.11.2010, 11:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Compot piersici