Suc de struguri

de Anamaria7 in Sirop / Compot, 8 Feb 2011 | 21828 vizualizari

 

Poate nu e chiar potrivit aici si acum (e facut de pe toamna), dar e atat de buun! Merita incercat :)

 

INGREDIENTE

  • 30kg struguri rosii
  • 2 pliculete conservant alimentar
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de struguri:

Toamna aceasta am hotarat sa imi fac singura sucul de struguri. Nu obisnuiesc sa beau sucuri din comert, nici macar din cele "naturale" sau cu aroma "identic naturala" :P

Cantitatea facuta e pentru o iarna intreaga :))

Pentru ca tata a facut vin, eu am avut noroc cu teascul care mi-a stors si ultima picatura de suc din boabe, dar cred ca un storcator de fructe ar merge la fel de bine (doar ca mai incet pentru 30kg :P). Deci, eu am stors boabele de 2 ori.

Apoi am pregatit conservantul dupa indicatiile de pe ambalaj si l-am amestecat cu restul de suc. Stiu ca nu e chiar sanatos, dar e compromisul facut pentru a ma asigura ca sucul meu nu va fermenta.

Suntem in februarie, iar eu tocmai am sarbatorit finalul unei sesiuni stresante, dar reusite, cu sucul la fel de proaspat ca acum 4 luni!

TIPS-URI

1

Aveti grija cum alegeti strugurii, sa fie destul de dulci, fara boabe zdrobite sau stricate, preferabil cu seminte mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

08.02.2011, 15:13

adry88 1

04.07.2011, 16:36

imi place la nebunie

Roxanelu 1

19.10.2011, 16:49

Yammi, ce bine arata!! Prepar si eu sucuri naturale de cate ori am ocazia. In rest ma multumesc cu Prigat de portocale(imi plaaaace)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Compot de struguri negri