Suc de struguri

de Anamaria7 in Sirop / Compot, 8 Feb 2011 | 11919 vizualizari

 

Poate nu e chiar potrivit aici si acum (e facut de pe toamna), dar e atat de buun! Merita incercat :)

 

INGREDIENTE

  • 30kg struguri rosii
  • 2 pliculete conservant alimentar
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de struguri:

Toamna aceasta am hotarat sa imi fac singura sucul de struguri. Nu obisnuiesc sa beau sucuri din comert, nici macar din cele "naturale" sau cu aroma "identic naturala" :P


Cantitatea facuta e pentru o iarna intreaga :))


Pentru ca tata a facut vin, eu am avut noroc cu teascul care mi-a stors si ultima picatura de suc din boabe, dar cred ca un storcator de fructe ar merge la fel de bine (doar ca mai incet pentru 30kg :P). Deci, eu am stors boabele de 2 ori.


Apoi am pregatit conservantul dupa indicatiile de pe ambalaj si l-am amestecat cu restul de suc. Stiu ca nu e chiar sanatos, dar e compromisul facut pentru a ma asigura ca sucul meu nu va fermenta.


Suntem in februarie, iar eu tocmai am sarbatorit finalul unei sesiuni stresante, dar reusite, cu sucul la fel de proaspat ca acum 4 luni!

 

TIPS-URI

1

Aveti grija cum alegeti strugurii, sa fie destul de dulci, fara boabe zdrobite sau stricate, preferabil cu seminte mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

08.02.2011, 15:13

adry88 1

04.07.2011, 16:36

imi place la nebunie

Roxanelu 1

19.10.2011, 16:49

Yammi, ce bine arata!! Prepar si eu sucuri naturale de cate ori am ocazia. In rest ma multumesc cu Prigat de portocale(imi plaaaace)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Compot de struguri negri