Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Poate nu e chiar potrivit aici si acum (e facut de pe toamna), dar e atat de buun! Merita incercat :)
Toamna aceasta am hotarat sa imi fac singura sucul de struguri. Nu obisnuiesc sa beau sucuri din comert, nici macar din cele "naturale" sau cu aroma "identic naturala" :P
Cantitatea facuta e pentru o iarna intreaga :))
Pentru ca tata a facut vin, eu am avut noroc cu teascul care mi-a stors si ultima picatura de suc din boabe, dar cred ca un storcator de fructe ar merge la fel de bine (doar ca mai incet pentru 30kg :P). Deci, eu am stors boabele de 2 ori.
Apoi am pregatit conservantul dupa indicatiile de pe ambalaj si l-am amestecat cu restul de suc. Stiu ca nu e chiar sanatos, dar e compromisul facut pentru a ma asigura ca sucul meu nu va fermenta.
Suntem in februarie, iar eu tocmai am sarbatorit finalul unei sesiuni stresante, dar reusite, cu sucul la fel de proaspat ca acum 4 luni!
1
Aveti grija cum alegeti strugurii, sa fie destul de dulci, fara boabe zdrobite sau stricate, preferabil cu seminte mici.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult