Compot de piersici

de Pasiune pentru bucatarie in Sirop / Compot, 27 Sep 2010 | 1478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 2 kg piersici
  • * 1 l apa
  • * 400 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici:

1.Piersicile se spala,se curata de coaja,se scot samburii si se taie felii groase. Din apa si zahar se fierbe un sirop pana se leaga putin,apoi se adauga feliile de piersica si se fierb pana se inmoaie(10-15 min).
 
2. Borcanele se spala si se sterilizeaza la cuptor.Se aseaza feliile de piersica,apoi se adauga siropul.Se infileteaza capacul si se pun intr-o patura pana a doua zi,apoi se depoziteaza in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

29.09.2010, 01:21

5f

jolygina 1

07.09.2011, 16:42

super

Krystyan Trendy 1

28.05.2014, 13:29

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA