Compot de visine

de Rocsi in Sirop / Compot, 5 Iul 2011 | 3487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • visine(sincer nu va pot spune cantitatea exacta.eu am avut niste visine si am zis ca fac 15 borcane de compot si nu le-am cantarit)
  • zahar(3 linguri la un borcan de 800 gr)
  • aspirina sau putin conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de visine:

Spalam borcanele bine cu apa fierbinte si le punem la scurs,cu gura in jos,pe un prosop curat.


visinele le spalam bine si le indepartam coditele.


punem in borcane visine,cat sa fie pana la jumatate.


masuram cantitatea de apa care ne trebuie pentru a umple toate borcanele si o punem intr-o oala.


adaugam si zaharul necesar,3 linguri la borcan ori numarul de borcane.


punem oala pe foc,si invartim siropul pana ce zaharul se topeste.


acesta il repartizam in fiecare borcan.


deasupra punem putina aspirina sau conservant.


inchidem bine borcanele.


le invelim in hartie si le asezam intr-o oala mai larga.


punem apa rece cat sa acoperim borcanele pe 3 sferturi si deasupra punem un prosop curat de bucatarie.


le sterilizam la foc potrivit,pana ce observam ca visinele incep sa se crape.


cand sunt gata le scoatem din oala,le stergem bine si le acoperim cu o patura pana a2a zi.


a 2a zi le etichetam si le punem intr-un loc racoros.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Rocsi 1

06.07.2011, 21:34

eduard

Bucataras Medi 1

08.07.2011, 11:30

harnicuta noastra...................

Rocsi 1

08.07.2011, 22:14

saru-mana medi draga

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Compot piersici