Compot de visine

de ArianaBala in Sirop / Compot, 28 Iul 2011 | 3064 vizualizari

 

Cantitatile sunt pt un borcan de 800g compot de visine.

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de visine:

-spalam bine visinele si indepartam coditele;


-umplem pe jumatate borcanul cu visine;


-peste visine adaugam 4 linguri de zahar;


-umplem borcanul cu apa calduta;


-agitam putin borcanele ca sa se topeasca zaharul;


-intr-o cratita punem un prosop, pdeasupra punem borcanele cu compot de visine si adaugam apa pana la capacul borcanelor;


-sterilizam borcanele cu compot de visine la foc mic 15-20 de minute dupa ce a inceput apa sa fiarba(daca visinele incep sa se crape oprim focul);


-acoperim cratita cu un prosop si lasam pana a doua zi cand le scoatem borcanele cu compot de visine din apa, stergem borcanele, le etichetam si le depozitam intr-un loc racoros;

 

TIPS-URI

1

visinele din compotul de visine pot fi folosite iarna la multe deserturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 11:14

bun bun

ArianaBala 1

19.05.2012, 10:23

Anul trecut am facut in total vreo 150 de borcane de compot...din diferite fructe...Este adevarat ca noi nu mancam fructele, bem decat sucul, care e foarte gustos si sanatos...decat sa bem toate porcariile din comert, mai bine un compot rece

andreea_angelo 1

30.06.2012, 22:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Visine in conserva pentru prajituri