Compot de visine

de ArianaBala in Sirop / Compot, 28 Iul 2011 | 3025 vizualizari

 

Cantitatile sunt pt un borcan de 800g compot de visine.

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de visine:

-spalam bine visinele si indepartam coditele;


-umplem pe jumatate borcanul cu visine;


-peste visine adaugam 4 linguri de zahar;


-umplem borcanul cu apa calduta;


-agitam putin borcanele ca sa se topeasca zaharul;


-intr-o cratita punem un prosop, pdeasupra punem borcanele cu compot de visine si adaugam apa pana la capacul borcanelor;


-sterilizam borcanele cu compot de visine la foc mic 15-20 de minute dupa ce a inceput apa sa fiarba(daca visinele incep sa se crape oprim focul);


-acoperim cratita cu un prosop si lasam pana a doua zi cand le scoatem borcanele cu compot de visine din apa, stergem borcanele, le etichetam si le depozitam intr-un loc racoros;

 

TIPS-URI

1

visinele din compotul de visine pot fi folosite iarna la multe deserturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 11:14

bun bun

ArianaBala 1

19.05.2012, 10:23

Anul trecut am facut in total vreo 150 de borcane de compot...din diferite fructe...Este adevarat ca noi nu mancam fructele, bem decat sucul, care e foarte gustos si sanatos...decat sa bem toate porcariile din comert, mai bine un compot rece

andreea_angelo 1

30.06.2012, 22:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Sirop de visine FARA FIERBERE