Compot din pere intregi fara conservant

de alinutzika in Sirop / Compot, 25 Iul 2011 | 4247 vizualizari

 

E delicios!!!!

 

INGREDIENTE

  • zahar
  • pliculete de vanilie
  • pere mici galbene
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot din pere intregi fara conservant:

Se spala perele si se taie cu cutitul partea de la codita si de la varf. Se pun in borcane curate cate intra, se adauga zahar, cate 4 linguri la un borcan de 800g si 1/2 vanilie la un borcan. Se umplu borcanele cu apa si se agita putin ca sa se topeasca zaharul de pe fund. Se capseaza si se pun la foc mediu, nu mare, intr-o oala, cu apa pana ajunge la partea mai ingusta a borcanelor. Se fierb pana apa scade la jumatate.

Preparat astfel, compotul rezista cativa ani in camara fara sa se strice.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot din pere intregi fara conservant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

horia 1

26.07.2011, 22:52

nota zece!

alinutzika 1

27.07.2011, 00:40

Multumesc, Horia!

adry88 1

12.08.2011, 16:46

foarte bun vreau si eu un borcanel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Compot piersici