Compot tutti frutti

de Georgiana78 in Sirop / Compot, 15 Iul 2012 | 1310 vizualizari

 

un compot vitaminizant si racoros , tocmai bun pt zilele acestea calduroase!

 

INGREDIENTE

  • 8 litri apa
  • doua castroane mari de fructe asortate fara samburi sau cotoare( eu am folosit corcoduse rosii, prune, caise, mere de vara )
  • 8-10 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot tutti frutti:

- se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga zaharul si sa asteapta pana da din nou in clocot


- se spala fructele, se scot samburii si se taie in bucati potrivite


- se adauga fructele in apa cu zahar si se lasa sa fiarba pana ce toate fructele sunt bine fierte


- se lasa la racit si apoi se pun in sticle la frigider si se serveste rece alaturi de o prajitura sau ca atare

 

TIPS-URI

1

Foarte bun, vitaminizant, mineralizant mai ales pe caldurile astea cand transpiram fff mult si pierdem multe minerale din organism

2

Tine de sete si racoreste

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot tutti frutti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Georgiana78 1

06.08.2012, 19:26

cristinutza_333

jolygina 1

16.08.2012, 00:20

super

Georgiana78 1

23.08.2012, 16:21

Jolygina....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Compot de prune