Compot tutti frutti

de Georgiana78 in Sirop / Compot, 15 Iul 2012 | 2281 vizualizari

 

un compot vitaminizant si racoros , tocmai bun pt zilele acestea calduroase!

 

INGREDIENTE

  • 8 litri apa
  • doua castroane mari de fructe asortate fara samburi sau cotoare( eu am folosit corcoduse rosii, prune, caise, mere de vara )
  • 8-10 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot tutti frutti:

- se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga zaharul si sa asteapta pana da din nou in clocot

- se spala fructele, se scot samburii si se taie in bucati potrivite

- se adauga fructele in apa cu zahar si se lasa sa fiarba pana ce toate fructele sunt bine fierte

- se lasa la racit si apoi se pun in sticle la frigider si se serveste rece alaturi de o prajitura sau ca atare

TIPS-URI

1

Foarte bun, vitaminizant, mineralizant mai ales pe caldurile astea cand transpiram fff mult si pierdem multe minerale din organism

2

Tine de sete si racoreste

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot tutti frutti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Georgiana78 1

06.08.2012, 19:26

cristinutza_333

jolygina 1

16.08.2012, 00:20

super

Georgiana78 1

23.08.2012, 16:21

Jolygina....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de struguri negri