Conopida cu file de pui

de Panacris in Pui, 11 Noi 2012 | 1193 vizualizari

 

O mancarica de sezon ;) !

 

INGREDIENTE

  • conopida 1 bucata medie, cca. 600 g,
  • file de pui 350 g,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ulei de palmier 50 ml,
  • ardei kapia 1 bucata,
  • rosii proaspete 2 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • bulion Panacris 200 ml.
  • verdeata proaspata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu file de pui:

Ceapa se curata, se spala se taie marunt si se caleste impreuna cu ardeiul tocat marunt, in putin ulei si apa. Conopida se desface buchetele, se spala si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Fileul de pui se taie bucatele potrivite si se adauga la amestecul de mai sus. Se asezoneaza de sare, piper, dafin, se completeaza cu apa cat sa acopere mancarica, apoi se lasa la fiert neacoperit cca. 30 de minute la foc mediu. Spre final se adauga rosiile feliate, bulionul si verdeata, introducandu-se in cuptorul preincins cca. 15 minute, neacoperit. Se serveste fierbinte cu paine de casa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu file de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

17.11.2012, 01:33

buna reteta

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 14:53

andreea_angelo 1

19.11.2012, 20:11

iami chiar ca arata bineeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii