Conopida cu sunca

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2010 | 6036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie;
  • 200 g sunca presata;
  • 250 g cascaval ras;
  • 2 linguri unt;
  • 4 oua;
  • 250 g smantana
  • 2-3 linguri pesmet,
  • frunze de patrunjel tocate marunt;
  • piper;
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sunca:

Desfacem conopida in buchetele,o spalam si o dam in clocot in apa cu sare cca.10 min.


Se tapeteaza cu unt si pesmet un vas termorezistent.


Intr-un castron amestecam ouale batute cu telul in prealabil,smantana,1 lingura pesmet,sarea,piperul si 3/4 din cascavalul ras.


Se feliaza sunca si se taie fasii.


Se scurge bine conopida si jumatate din ea se aseaza in vas.


Se adauga jumatate din cantitatea de sunca,se pune restul de conopida si cealalta jumatate din cantitatea de sunca.


Se toarna amestecul de oua,smantana si cascaval.La sfarsit se pune cascavalul ramas si se da la cuptorul preincalzit cca.35-40 min.


Se scoate din cuptos si se presara patrunjelul verde tocat.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

BarbatLaCratita 1

17.12.2010, 01:41

Mena, in sfarsit!! De cand astept o reteta de-a ta... Da` se pare ca a meritat asteptarea, conopida asta cu sunca e pe gustul meu - asa ca iti las un set de tacamuri. Un set de 6

mena29 1

17.12.2010, 19:31

Multumesc frumos Robert sper sa-ti placa

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:32

yamiii delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Drob vegetarian