Conopida cu sunca

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2010 | 7999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie;
  • 200 g sunca presata;
  • 250 g cascaval ras;
  • 2 linguri unt;
  • 4 oua;
  • 250 g smantana
  • 2-3 linguri pesmet,
  • frunze de patrunjel tocate marunt;
  • piper;
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sunca:

Desfacem conopida in buchetele,o spalam si o dam in clocot in apa cu sare cca.10 min.

Se tapeteaza cu unt si pesmet un vas termorezistent.

Intr-un castron amestecam ouale batute cu telul in prealabil,smantana,1 lingura pesmet,sarea,piperul si 3/4 din cascavalul ras.

Se feliaza sunca si se taie fasii.

Se scurge bine conopida si jumatate din ea se aseaza in vas.

Se adauga jumatate din cantitatea de sunca,se pune restul de conopida si cealalta jumatate din cantitatea de sunca.

Se toarna amestecul de oua,smantana si cascaval.La sfarsit se pune cascavalul ramas si se da la cuptorul preincalzit cca.35-40 min.

Se scoate din cuptos si se presara patrunjelul verde tocat.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

BarbatLaCratita 1

17.12.2010, 01:41

Mena, in sfarsit!! De cand astept o reteta de-a ta... Da` se pare ca a meritat asteptarea, conopida asta cu sunca e pe gustul meu - asa ca iti las un set de tacamuri. Un set de 6

mena29 1

17.12.2010, 19:31

Multumesc frumos Robert sper sa-ti placa

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:32

yamiii delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi si rosii cherry