Chiftelute cu branza si verdeata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2017 | 6321 vizualizari

 

Sunt foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cascaval
  • 150 gr branza telemea( eu am avut cremoasa President)
  • 70 gr parmezan
  • 100 gr iaurt grecesc ( 10%)
  • 50 gr amidon de porumb( daca mai simtiti nevoia mai puteti pune, va opriti la maxim 75 gr.)
  • 2 oua (medii)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 varf de legatura de marar
  • un varf de legatura de patrunjel
  • sare un praf
  • pesmet si amidon in cantitati egale( 2 canite)
  • 1 varf de lingurita praf de copt sau bicarbonat)
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu branza si verdeata:

Verdeata se toaca, cascavalul se razuie, branza se faramiteaza, se amesteca totul intr-un bol, se pune si parmezanul, iaurtul, ouale, praful de sare, amidonul si praful de copt si se amesteca.

Intr-un vas, se amesteca amidonul si pesmetul.

Se iau gramajoare din compozitie, se tavalesc in pesmet si amidon si se formeaza chiftelutele.

Se prajesc in uleiul incins, apoi se scot pe un platou pe care punem servete absorbante.

Spor si pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri sarate cu branza si sunca