Chiftelute cu branza si verdeata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2017 | 6244 vizualizari

 

Sunt foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cascaval
  • 150 gr branza telemea( eu am avut cremoasa President)
  • 70 gr parmezan
  • 100 gr iaurt grecesc ( 10%)
  • 50 gr amidon de porumb( daca mai simtiti nevoia mai puteti pune, va opriti la maxim 75 gr.)
  • 2 oua (medii)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 varf de legatura de marar
  • un varf de legatura de patrunjel
  • sare un praf
  • pesmet si amidon in cantitati egale( 2 canite)
  • 1 varf de lingurita praf de copt sau bicarbonat)
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu branza si verdeata:

Verdeata se toaca, cascavalul se razuie, branza se faramiteaza, se amesteca totul intr-un bol, se pune si parmezanul, iaurtul, ouale, praful de sare, amidonul si praful de copt si se amesteca.

Intr-un vas, se amesteca amidonul si pesmetul.

Se iau gramajoare din compozitie, se tavalesc in pesmet si amidon si se formeaza chiftelutele.

Se prajesc in uleiul incins, apoi se scot pe un platou pe care punem servete absorbante.

Spor si pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu vinete la cuptor