Chiftelute cu branza si verdeata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2017 | 1676 vizualizari

 

Sunt foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cascaval
  • 150 gr branza telemea( eu am avut cremoasa President)
  • 70 gr parmezan
  • 100 gr iaurt grecesc ( 10%)
  • 50 gr amidon de porumb( daca mai simtiti nevoia mai puteti pune, va opriti la maxim 75 gr.)
  • 2 oua (medii)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 varf de legatura de marar
  • un varf de legatura de patrunjel
  • sare un praf
  • pesmet si amidon in cantitati egale( 2 canite)
  • 1 varf de lingurita praf de copt sau bicarbonat)
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu branza si verdeata:

Verdeata se toaca, cascavalul se razuie, branza se faramiteaza, se amesteca totul intr-un bol, se pune si parmezanul, iaurtul, ouale, praful de sare, amidonul si praful de copt si se amesteca.


Intr-un vas, se amesteca amidonul si pesmetul.


Se iau gramajoare din compozitie, se tavalesc in pesmet si amidon si se formeaza chiftelutele.


Se prajesc in uleiul incins, apoi se scot pe un platou pe care punem servete absorbante.


Spor si pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

21.02.2017, 23:20

Cu drag Kytz!

stefy_a 1

22.02.2017, 08:31

o nebunie delicioasa!

RuxyRux 1

26.02.2017, 20:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv