Cartofi cu dinti

de eclerash in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 4271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • bacon/kaiser
  • cascaval/temelea
  • unt
  • usturoi
  • ulei de masline
  • parmezan
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu dinti:

Cartofii se curata si se spala.Ii taiem in felii insa nu pana la capat,ii punem intr-o tava de teflon,ii stropim cu ulei de masline si ii dam la cuptor.Cand sunt aproape gata ii scoatem si introducem in fiecare crestatura felii subtiri de usturoi,kaiser sau cascaval.Se presara sare,piper si unt.Se dau la cuptor pt aprox 20 min.La final se presara rozmarin si parmezan.

TIPS-URI

1

Sunt indicati cartofii mai lunguieti,astfel putem facem mai multe crestaturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu dinti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (9)

Adinacarla 1

23.10.2010, 17:30

buni

Bunica 1

24.10.2010, 09:08

Ce buni !

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:47

au dinti sper k nu ne mananca ei pe noi foarte buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane cu parmezan