Conopida cu varza rosie

de mihaelaM in Conserve, 29 Oct 2011 | 13076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • varza rosie
  • COMPOZITIE
  • 1lotet
  • 2l apa
  • 3linguri sare
  • 5linguri zahar
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu varza rosie:

Punem otetul impreuna cu apa,zaharul,sarea si condimentele pe foc.


Varza o taiem marunt.Conopida o rupem bucatele dupa care o vom aseza in borcane.


Vom pune un rand de conopida,unul de varza...si tot asa pana umplem borcanul.


Si sa nu uitam sa punem si cateva frunze de dafin printre ele.


Sub borcan vom pune o coada de lingura(sa nu se sparga ).Vom pune amestecul de otet cu apa in borcan,apoi vom pune capacul si vom pune la sterilizat.


Cand capacul borcanul se umfla stingem focul dupa care vom scoate borcanul din apa si il vom acoperi cu o patura timp de 2 zile.


Dupa 2 zile vom putea depozita in camara.O reteta simpla care mie nu mi-a dat gres niciodata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu varza rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

diaconta 1

08.11.2011, 20:12

La multi ani draga mea!!!!
n-ai fost azi cu noi

mihaelaM 1

10.11.2011, 22:37

multumesc mult fetele pt urari si imi pare nespus de rau ca am lipsit si nu am fost cu voi,din pacate mi-am luat servici si cu voi nu stiu cand o sa mai vb .
Dar stati linistite ca nu scapati voi asa usor de mine.Va pupacesc pe toate si va urez si voua celor cu numele de Mihaela,Gabriela multa sanatate si implinirea tuturor viselor

mihaelar63 1

24.11.2011, 15:19

Ce bine arata
inedita combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei gras si conopida, murate