Conopida gratinata

de crisad in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2010 | 5265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • 2 oua
  • smantana
  • marar
  • sare, piper
  • pesmet
  • unt
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida se fierbe in apa cu sare (eu am lasat-o sa rontaie putin) si se lasa la scurs. Se tapeteaza un vas cu unt si putin pesmet, se adauga conopida, se adauga smantana amestecata cu sare, piper, ou si marar, apoi se rade cascaval. Se da la cuptor pana se rumeneste

 

TIPS-URI

1

nu pot da cantitati anume deoarece le-am pus la ochi nu am obiceiul sa cantaresc cand fac mancare

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

16.01.2010, 22:45

e bine lasata ''sa rontaie'' un pic pt. ca altfel se topeste,va asigur si eu , e un deliciu!

alinutzika 1

08.08.2011, 16:59

buunaaa

Bya Ralu 1

28.03.2012, 23:20

pare foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec