Aperitiv saratele simple

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2021 | 3369 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 200 g branza de vaci
  • 100 g branza de burduf
  • 150 g unt
  • 150 g smantana
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • susan
  • seminte de in
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele simple:

Intr-un bol adaugam branza de vaci cu burduf,untul taiat cubulete la temperatura camerei,smantana,oul si condimente dupa gust.

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza,adaugam treptat faina pana ce se omogenizeaza si devine un aluat elastic si nelipicios.

Invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Intindem aluatul pe masa infainata de cca 5 mm grosime.

Se taie saratele si daca dorim putem sa le ungem cu ou batut,eu am preferat sa le ung cu putin lapte si am preserat seminte deasupra.

Dam tava la cuptorul incalzit si le coacem cca 20 min pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele simple" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion