Conopida gratinata cu sos "verde" din brocolii si branza cu mucegai albastru

de simona72 in Mancaruri de legume, 21 Mar 2015 | 3638 vizualizari

COMENTARII (16)

T I M E A 1

21.03.2015, 15:02

ma enerveaza ca toate mancarurile astea 'bune' sunt cu branzeturi Si eu mananc cu drag conopida pane sau cu maioneza , iar daca o fac la cuptor trebuie sa o fac doar cu ou, deci e o omleta cu conopida in final )

mihaelar63 1

21.03.2015, 15:03

Un deliciu

Catalina L 1

21.03.2015, 15:03

Ce - mi place conopida...original cu branza cu mucegai

MotanLaOale 1

21.03.2015, 15:21

nu prea place conopida

simona72 1

21.03.2015, 15:29

Timi, aici si nu doar aici, poti sa jonglezi cu ingredientele. Adica poti sa scoti branza...este adevarat ca are un gust aparte cu branza, dar cum tu nu mananci branza este ok si fara...eu asa zic

simona72 1

21.03.2015, 15:29

Miha, chiar si baietii au zis ca e un deliciu

simona72 1

21.03.2015, 15:30

Catalina, stie!

simona72 1

21.03.2015, 15:30

Motanel, nici eu nu ma omor dupa ea. dar zau ca a fost buna De fapt mie imi place cel mai mult conopida murata

Andra_Constantinescu 1

21.03.2015, 16:02

Gherca Daniela 1

21.03.2015, 16:03

Bya Ralu 1

21.03.2015, 17:24

bun bun

Valclaudia 1

21.03.2015, 19:36

fix pe gustul nostru! Venim la masa? A mai ramas ceva??

Ksenya 1

21.03.2015, 21:27

si mie imi place

mirela0911 1

22.03.2015, 12:58

Cred ca a iesit tare buna conopida cu asa combinatii!

anca_rm 1

25.03.2015, 08:46

vai ce frumoasa reteta

iry-gabriela 1

01.04.2015, 10:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Conopidă gratinată